Neler Yeni

4000-5000 TL arası alınabilecek telefon önerisi

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Bütçeyi başlıkta belirttim, çok üstüne çıkmadıkça 100-200"+-" tl fark önemli değil. Bu bütçe için güncel ve f/p kabul edilebilecek telefon önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden cevaplar için teşekkürler. (Edit) Şöyle düzenleyeyim o halde. Ekran genişliği önemli. Çoğunlukla video izlemek için kullanmayı düşünüyorum ama yanı sıra oyun da oynuyorum ve beni hayal kırıklığına uğratmasını istemem. Full grafiklerde yüksek sistem isteyen oyunları da oynayabilmeyi isterim(tabii ki bu bütçe bandında olduğu kadar :) ) Örneğin önceki telefonum olan redmi note 8 pro dan daha geniş ekran ve daha iyi bir sistem bekliyorum diye netleştireyim. Yeniden tavsiyeler için teşekkürler.

Son düzenleme:

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,009
İsim
Eymen Gürel
Realme 7 pro öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

#Assistive

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
iphone se 2020 çok iyi telefon

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
İşlemci önemli ise: Se 2020, Mi10T
Ekran önemli ise: S20Fe, S10+
Bu fiyat bandına başka telefon alma

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
Bütçeyi başlıkta belirttim, çok üstüne çıkmadıkça 100-200"+-" TL fark önemli değil. Bu bütçe için güncel ve f/p kabul edilebilecek telefon önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden cevaplar için teşekkürler.
Mİ10T Tavsiye ederim

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Neden? merak ettim.
Markayı sevmiyorum. Farklı markalar kullandım fakat oppoya ısınamadım ve incelediğim modelleri rakiplerine kıyasla fazla pahalıydı ondan kaynaklı bi antisempatim var.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Oppo ya bulaşma gibi bir hata yapmam. Sağol tavsiyen için.
Oppo'ya bulaşmam diyip Xiaomi seçmezsiniz umarım.
Her iki arayüzü de deneyimlemiş biri olarak Oppo, UI konusunda Xiaomi'den çok daha stabil.
Realme 7 Pro da 3600 TL'yken o fiyat segmentinin en iyi telefonlarından biriydi. Şimdi zamlanmış. A52 dururken alınmaz.

Son düzenleme:

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
iphone se 2020 çok iyi telefon
Android taraftarıyım. Son sürüm için bütçem olmadığı sürece ıphone almayı düşünmüyorum. Sağol tavsiye için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oppo'ya bulaşmam diyip Xiaomi seçmezsiniz umarım.
Her iki arayüzü de deneyimlemiş biri olarak Oppo, UI konusunda Xiaomi'den çok daha stabil diyebilirim.
Realme 7 Pro da 3600 TL'yken o fiyat segmentinin en iyi telefonlarından biriydi. Şimdi zamlanmış. A52 dururken alınmaz.
Önceki telefonum xiaomi. Oppo yerine tabi ki xiaomi tercih ederim, deneyimlemiş olarak ama tabi ki, bundan daha az bütçem olsaydı. Şuan Samsung tercih etmeyi düşünüyorum. Merak etmeyin bu bütçeyi ne xiaomiye ne de oppoya yedirmem .d

Top Bottom