Neler Yeni

4000-5000 TL Arası Hangi Monitörü Almalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre TÜRKEŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre TÜRKEŞ
iyidir , tercih edilebilir.
Çok sağolasın hocam. Bu monitör hakkında bazı konularda iyi değil uzak durun, tercih etmeyin vs. gibi yorumlar okudum o sebeple foruma tekrardan danışmak istedim.
Eğer bildiğiniz dahili hoparlörü olan bu bütçelerde bundan daha iyidir diyebileceğiniz bir monitör varsa onlarada açığım.

lpretia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Aykut ışık
hiçbir üründe %100 tavsiye görmedim illaki problem yaşayan oluyor, onlar da genel olarak ortalığı ayaklandırıyor almayın, etmeyin, uzak durun falan diye. kronik sorunu olmadıktan sonra çokta takmamak lazım.

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Yakup Bolat
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre TÜRKEŞ
hiçbir üründe %100 tavsiye görmedim illaki problem yaşayan oluyor, onlar da genel olarak ortalığı ayaklandırıyor almayın, etmeyin, uzak durun falan diye. kronik sorunu olmadıktan sonra çokta takmamak lazım.
Bu konuda haklısınız. Kontrast değerinin söylenen değerin altında olduğu, parlaklığının az olduğu konusunda yorumlar var işin kötü taraf ise Türk kaynaklı elle tutulur hiçbir incelemesine denk gelemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Basın ağrımaz pivotlu güzel monitör.
Evet hocam bu monitörüde düşünüyorum ama dediğim gibi dahili hoparlörü olsa benim için çok daha iyi olur çok işimi görüyor. Baktığım ve önerilen iyi momitörlerinde çoğundan fazlasında dahili hoparlör yok ne yazıkki.

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Yakup Bolat
Bu konuda haklısınız. Kontrast değerinin söylenen değerin altında olduğu, parlaklığının az olduğu konusunda yorumlar var işin kötü taraf ise Türk kaynaklı elle tutulur hiçbir incelemesine denk gelemedim.

Evet hocam bu monitörüde düşünüyorum ama dediğim gibi dahili hoparlörü olsa benim için çok daha iyi olur çok işimi görüyor. Baktığım ve önerilen iyi momitörlerinde çoğundan fazlasında dahili hoparlör yok ne yazıkki.
Dâhili hoparlör olan monitörlerin ses kalitesi pek iyi olmuyor genelde hoparlör ayrı alman daha iyi olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre TÜRKEŞ
Dâhili hoparlör olan monitörlerin ses kalitesi pek iyi olmuyor genelde hoparlör ayrı alman daha iyi olabilir
Masam çok büyük değil, üstü zaten epey bi kalabalık ekstra hoparlör koyacak yerde yok malesef. Zaten çok iyi bir hoparlör beklentimde yok, ufak tefek işimi görmesi yeterli benim için.

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Yakup Bolat
Masam çok büyük değil, üstü zaten epey bi kalabalık ekstra hoparlör koyacak yerde yok malesef. Zaten çok iyi bir hoparlör beklentimde yok, ufak tefek işimi görmesi yeterli benim için.
Buna bi bakınız o zaman dâhili hoparlör olması lazım bunda . Ama ultragear alma şansınız varsa o daha iyi belirteyim sırf dâhili hoparlör olsun dediğiniz için bu modeli attım F/P olarak

G255 e bütçen yetiyorsa o da olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre TÜRKEŞ
Buna bi bakınız o zaman dâhili hoparlör olması lazım bunda . Ama ultragear alma şansınız varsa o daha iyi belirteyim sırf dâhili hoparlör olsun dediğiniz için bu modeli attım F/P olarak

G255 e bütçen yetiyorsa o da olabilir
Bu olabilir aslında fiyat olarakta çok bütçemi aşmış olmuyorum. Ama sizde haklısınız sırf hoparlör olsun diye performanstanda kısmak ne kadar doğru çok kararsızım bu konuda bir karar vermem lazım.
Peki hocam sizin bu MSI G255PF E2 monitör hakkında bir bilginiz var mı?

Hocam çok iyimiş cidden ama bütçemi çok aşıyor malesef.

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN
aoc 24g4x den sonra bi öneride ben alırım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0