Çözüldü✓ Değişim raporundan muadil ürün önerdiler sizce almalı mıyım? acil

Renk gamutu, kontrast oranı ve parlaklığı düşük. MSİ kaliteli modellerine BOE, TCL vb panelleri kullanırken bu modelde HKC'ye düşmüş.
valla bu e2 nin renk kalitesine kötü diyip parlaklığına az diyenden şüphe duyarım lka aldığım günkü görseli koyucam az sonra renkler bebek gibi parlaklık fazla fazla yeterli

neyse iade alıyım dediğiniz gibi aoc alıyım mantıklı

baktım varmış da delikleri görmedim hocam pardon birde iade gelene kadar monitör fiyatı artarsa napcam
Amcam itopyada çalışıyor ya liste fiyatından ayarlarız (!) yav dostum ne bileyim ben. İade illa yapılacak. Sen fiyat artmadan istersen al monitörü.

Renk gamutu, kontrast oranı ve parlaklığı düşük. MSİ kaliteli modellerine BOE, TCL vb panelleri kullanırken bu modelde HKC'ye düşmüş.
bunlar chat gptye gör şimdide telefona geçip bizdekini görselini atıyorum

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    62.3 KB · Hit: 16
  • dddd.webp
    dddd.webp
    65.8 KB · Hit: 17
valla bu e2 nin renk kalitesine kötü diyip parlaklığına az diyenden şüphe duyarım lka aldığım günkü görseli koyucam az sonra renkler bebek gibi parlaklık fazla fazla yeterli
Test cihazları kötü diyor ben değil. 265nit çıkmış. Buna iyi denmez.

La yok kızdığımdan değil, soru saçma geldi :D Ne diyeyim "tamam dayı benim karttan çektirelim sen bana verirsin" mi diyeyim :D??
yok be ben öylesine sordum zaten ve zam gelsede alırım sıkıntı değil para var şimdi bi heyecan bastı da garip sorular sordum kb

Buda monitörün kendisi buna renkler cansız diyen göz doktoruna gitsin hiç bir ayar yapmadım direkt kurdum açtım çektim
IMG_6362.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,206
Üyeler
183,075
Son üye
walith
Geri