G2412f’nin incelemesi yok ama E2’nin var, ve iyi değil.E2 modelinin renk gamutu daha iyi kontrast oranları aynı parlaklıklığı düşük değil mi?
G2412f’nin incelemesi yok ama E2’nin var, ve iyi değil.E2 modelinin renk gamutu daha iyi kontrast oranları aynı parlaklıklığı düşük değil mi?
iade bence daha mantıklı biraz daha ekler sıfır ürün alırsın 2 yıl garantin olmuş olur ekstra dan
mantıklıiade bence daha mantıklı biraz daha ekler sıfır ürün alırsın 2 yıl garantin olmuş olur ekstra dan
Normalde sana 155 dolar bandında bir monitör tavsiye etmeleri gerekir ama önerdikleri monitör şuan 120 dolara geliyor. Fakat THH olaya öyle bakmaz. Özelliklere bakar ona göre karar verir. Dilersen para iadesi alıp üzerine biraz koy daha iyi bir şey al, bu monitörün renk gamutu çok iyi değil.
Normalde sana 155 dolar bandında bir monitör tavsiye etmeleri gerekir ama önerdikleri monitör şuan 120 dolara geliyor. Fakat THH olaya öyle bakmaz. Özelliklere bakar ona göre karar verir. Dilersen para iadesi alıp üzerine biraz koy daha iyi bir şey al, bu monitörün renk gamutu çok iyi değil.
Fatura bedelini iade ederler. Hukuki olarak öyle olmak zorunda.
4.8k’ya daha iyi monitörler var.
peki hangi monitörü almalıyım şuan kullandığım monitör viewsonic 180 hz vatandan aldım 24 inç.Normalde sana 155 dolar bandında bir monitör tavsiye etmeleri gerekir ama önerdikleri monitör şuan 120 dolara geliyor. Fakat THH olaya öyle bakmaz. Özelliklere bakar ona göre karar verir. Dilersen para iadesi alıp üzerine biraz koy daha iyi bir şey al, bu monitörün renk gamutu çok iyi değil.
bence de ya iade alıyım4.8k’ya daha iyi monitörler var.
Yapıştır geç.peki hangi monitörü almalıyım şuan kullandığım monitör viewsonic 180 hz vatandan aldım 24 inç.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bence de ya iade alıyım
vesa lazım bana var mı vesasıYapıştır geç.
![]()
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G42E ITOPYA'dawww.itopya.com
Vesa var bu monitörde. İade alıp 24G42E'e geçin.vesa lazım bana var mı vesası
Olmayan monitör kalmadı herhalde hocam ona da bir zahmet bakıver.vesa lazım bana var mı vesası
baktım varmış da delikleri görmedim hocam pardon birde iade gelene kadar monitör fiyatı artarsa napcamOlmayan monitör kalmadı herhalde hocam ona da bir zahmet bakıver.