mükkemel monitör masa büyükse kaçırmayınBasın ağrımaz pivotlu güzel monitör.
mükkemel monitör masa büyükse kaçırmayınBasın ağrımaz pivotlu güzel monitör.
Hocam siparişi verdim bakalım. Yanlış hatırlamıyorsam sizin konunuzdu gördüğüm, ayakları çok büyük diye açtığınız. Geldiğinde deneyeceğim artık, masam çok büyük değil çok küçükte değil. Umarım masaya çok büyük gelmez.mükkemel monitör masa büyükse kaçırmayın
hocam klavyeyi faln koyuyorsunuz ama bu sefer elinizi koyamıyorsunuz monitör çok yakın oluyorLG Ultragear 24GS65F-B Monitörü aldım arkadaşlar. Yanına da hem çok yer kaplamayacak hemde ufak tefek işimi görecek küçük bir 1+1 speaker (Dark Sp100) aldım. Sırf hoparlörü olmadığı için bu kadar çok önerilen bir monitörden vazgeçmek istemedim. Emeği ve yardımı geçen herkese çok teşekkür ediyorum.
Speaker'in linki:
https://app.hb.biz/LMKTuUyeh3oo
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam siparişi verdim bakalım. Yanlış hatırlamıyorsam sizin konunuzdu gördüğüm, ayakları çok büyük diye açtığınız. Geldiğinde deneyeceğim artık, masam çok büyük değil çok küçükte değil. Umarım masaya çok büyük gelmez.
Herkese iyi forumlar.
4000-5000 TL arası monitör almayı düşünüyorum. 5 tane monitör buldum bu fiyat bandında linklerini bırakıyorum. Sizce hangisini almalıyım ya da sizin farklı bir öneriniz var mı?
Ben açıkçası MSI G255PF E2 Monitörünü beğendim hem pivot özelliği var hem dahili hoparlörü var ancak bu monitör hakkında bir inceleme videosu vs. bulamadım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
UP
Bugün dağıtıma çıkarılmış akşam elime ulaşmış olur bi kurup deneyeceğim bahsettiğiniz gibi olursa iade etmek durumunda kalabilirim malesefhocam klavyeyi faln koyuyorsunuz ama bu sefer elinizi koyamıyorsunuz monitör çok yakın oluyor
Malesef bütçemi çok aşıyor hocam. Zaten LG Ultragear 24GS65F-B monitörü aldım bugün elime ulaşır diye düşünüyorum.
Yok monitör olarak dedim nasıl acabaMalesef bütçemi çok aşıyor hocam. Zaten LG Ultragear 24GS65F-B monitörü aldım bugün elime ulaşır diye düşünüyorum.