A axnTR 80+ Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 28 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim Emirhan Ğ 23 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 revanier yazmış: GeT ile alabilirsiniz güvenlidir. Devamı için tıklayın... şimdi sahibindende gezdim 2. el 1050tiyı 2400 TL'ye satıyorlar 1 yıllık bir de nasıl yapacağız bu işi?
revanier yazmış: GeT ile alabilirsiniz güvenlidir. Devamı için tıklayın... şimdi sahibindende gezdim 2. el 1050tiyı 2400 TL'ye satıyorlar 1 yıllık bir de nasıl yapacağız bu işi?
Revainer 80+ Platinum Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 15,441 En İyi Cevap 3 23 Mart 2021 #15 axnTR yazmış: şimdi sahibindende gezdim 2. el 1050tiyı 2400 TL'ye satıyorlar 1 yıllık bir de nasıl yapacağız bu işi? Devamı için tıklayın... O sizin gördüğünüz ilan. Mesaj otomatik birleştirildi: 23 Mart 2021 axnTR yazmış: peki o zaman en fazla 2000 TL olacak şekilde önerin varsa alabilirim Mesaj otomatik birleştirildi: 23 Mart 2021 sebebi nedir hep alışverişlerimi n11den yapmıştım Devamı için tıklayın... Bu ilanlardan GeT ilan talep edin ve komisyonu karşılayacağınızı söyleyin. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
axnTR yazmış: şimdi sahibindende gezdim 2. el 1050tiyı 2400 TL'ye satıyorlar 1 yıllık bir de nasıl yapacağız bu işi? Devamı için tıklayın... O sizin gördüğünüz ilan. Mesaj otomatik birleştirildi: 23 Mart 2021 axnTR yazmış: peki o zaman en fazla 2000 TL olacak şekilde önerin varsa alabilirim Mesaj otomatik birleştirildi: 23 Mart 2021 sebebi nedir hep alışverişlerimi n11den yapmıştım Devamı için tıklayın... Bu ilanlardan GeT ilan talep edin ve komisyonu karşılayacağınızı söyleyin. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
X xxxxxxxx 80+ Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 65 Dahası Reaksiyon skoru 59 İsim Sezer Ulaşlı 23 Mart 2021 #16 revanier yazmış: Hiç biri. Ekran kartını ikinci el tercih ederseniz sadece daha güzel bir sistem olur. Devamı için tıklayın... Ben de 2. el ASUS TUF GTX 1660S almak istiyorum ama fiyatların hepsi kazık, 7 bin TL'ye ilan vardı acaba gerçekten alan var mıdır...
revanier yazmış: Hiç biri. Ekran kartını ikinci el tercih ederseniz sadece daha güzel bir sistem olur. Devamı için tıklayın... Ben de 2. el ASUS TUF GTX 1660S almak istiyorum ama fiyatların hepsi kazık, 7 bin TL'ye ilan vardı acaba gerçekten alan var mıdır...