4000-5000 TL Wireless Kulaklık Önerisi

Rexion

80+
Reaksiyon skoru
11
Bütçe
5000
Şuan ki kulaklığim Logitech g432 ve bozuldu. Daha önce de bozulmuştu ve garantiden tertemiz yenisini göndermişlerdi sağ olsunlar.
Ben de almışken wireless, kablosuz almak istiyorum.
Benim için önemli olan şeyler:
Artık fps oyunu çok oynamıyorum, oynarsam daha çok eğlence oyunları ama fps oyunlarında da yine ortalama üstü bir performans versin isterim.
Dizi/film çok izliyorum, yine aynı şekilde müzik de dinliyorum. Bu açıdan sesleri kaliteli olması önemli tabii ki. Hikayeli oyunlarda da iş yapması açısından.
Dışarıya ses vermemesi.
Mikrofonun kaliteli olması. Genel olarak kablosuz kulaklıkların mikrofonları kalitesiz oluyor. Şuanki kulaklığımın mikrofonu gayet iyi mesela. Buna yakın bir şey yeterli olur.

2 model buldum şuana kadar. Biri Atk Mercury. Bu modelin üst kısmının kırılgan olduğunu ve cızırtılı bir dipses sorunu olduğunu okudum. İzlediğim incelemelerde iyi duruyordu ama sanırsam 1 tane bile sponsorsuz incelemeye denk gelmedim. O yüzden bilmiyorum
Diğer model ise JBL Quantum 350. Bunu açıkçası çok araştırmadım, forumlarda denk geldim. Bir de bunun üst modeli vardı 360. Bilmiyorum ne kadar fark var artık.

Bütçem başlıktaki gibi 4k-5k arası. Açıkçası bunun üstüne çıkmak istemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,795
Üyeler
184,686
Son üye
Altay0505
Geri