4000-5000TL Wireless Kulaklık Önerisi

iEternalX

80+
Reaksiyon skoru
63
Merhaba, 4000-5000TL civarına Wireless kulak üstü bir kulaklık arıyorum. Kullandığınız veya bildiğiniz bir kulaklık varsa artısıyla ve eksisiyle yazarsanız sevinirim.

Benim için kulaklıkta önemli olan özellikler;
-Hafiflik ve konfor.
-FPS oyunlarında iyi ses kasabilme.
-Müzik performansının iyi olması.
(Mikrofon kalitesinin bir önemi yok)

konfor ve ses kasabilmek icin en iyilerinden biri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

muzik performansi da yeterli gelicektir yinede incelemelere bakarsin

Merhaba, 4000-5000TL civarına Wireless kulak üstü bir kulaklık arıyorum. Kullandığınız veya bildiğiniz bir kulaklık varsa artısıyla ve eksisiyle yazarsanız sevinirim.

Benim için kulaklıkta önemli olan özellikler;
-Hafiflik ve konfor.
-FPS oyunlarında iyi ses kasabilme.
-Müzik performansının iyi olması.
(Mikrofon kalitesinin bir önemi yok)
Corsair virtuoso öneririm. Baştan sona herşeyi çok iyi. Oyunlarda ses kasma , müzik dinleme özellikle çok iyi ben çok sesli müzik dinlerim en yüksek seviyede iken de ses kalitesi kaliteli. Mikrofonu extra olarak rakiplerine göre baya iyi ama önemsiz demişsin yine de belirteyim. Kulaklığın herşeyi baştan sona çok güzel tek - yani kafanı biraz fazla sıkabilir ilk haftalarda rahatsız ediyordu ama şuan o açıdan da sorun yaşamıyorum alıştığım için. İlk hafta rahatsız ediyor diyordum ama şuan rahat derim

konfor ve ses kasabilmek icin en iyilerinden biri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

muzik performansi da yeterli gelicektir yinede incelemelere bakarsin
Hocam nova dahil bir çok steelseries kulaklıklarda şikayetler gördüm diğer konularda. Siz kullanıyor musunuz, bir sıkıntı yaşadınız mı? Teşekkürler cevabınız için.

Corsair virtuoso öneririm. Baştan sona herşeyi çok iyi. Oyunlarda ses kasma , müzik dinleme özellikle çok iyi ben çok sesli müzik dinlerim en yüksek seviyede iken de ses kalitesi kaliteli. Mikrofonu extra olarak rakiplerine göre baya iyi ama önemsiz demişsin yine de belirteyim. Kulaklığın herşeyi baştan sona çok güzel tek - yani kafanı biraz fazla sıkabilir ilk haftalarda rahatsız ediyordu ama şuan o açıdan da sorun yaşamıyorum alıştığım için. İlk hafta rahatsız ediyor diyordum ama şuan rahat derim
Teşekkürler öneriniz için hocam, bakacağım.

Razer BlackShark V2 Pro 2023 öneririm ses kalitesi, malzeme kalitesi, mikrofon kalitesi muazzam. 320 Gram ağırlığı var. ama fiyatı 5000 in üzerinde

Geri