Neler Yeni

4000₺ Bandına Bu Monitör Alınır Mı?

Atyxah

80+ Silver
Bilgim yok ancak piyasada ki bu fiyat bandında sayılı kaliteli ürünlerden biridir. Tercih size kalmış sizin attığınız AOC marka monitör de iyidir.
ben atmadım

ve çok sorunlu kesinlikle alınmayacak bir monitör

OrkunJJ

80+ Silver
ben atmadım

ve çok sorunlu kesinlikle alınmayacak bir monitör
Pardon konu sahibi ile karıştırdım. Genel olarak değerlendirmeleri incelediğimde olumlu bir ürün olarak duruyor. Ghosting sorunu hakkında bir bilgim yok malesef.

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440

Atyxah

80+ Silver
Pardon konu sahibi ile karıştırdım. Genel olarak değerlendirmeleri incelediğimde olumlu bir ürün olarak duruyor. Ghosting sorunu hakkında bir bilgim yok malesef.
ghosting harici gayet güzel ölü piksellik sıkıntısı var mı bilgim yok ama ghostingliler o yüzden alınmaması gereken bir model

OrkunJJ

80+ Silver

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Neden hocam bilmediğimden soruyorum yanlış olmasın yani aoc mu yoksa Samsung monitörü mü önerirsiniz
Şahsen Samsung monitör öneriyorum fakat bu monitörü kullanmadım ghosting varsa da internette bu modeli araştırıp bulabilirsiniz ama genel olarak samsung un monitörleri kalitelidir.

Atyxah

80+ Silver

OrkunJJ

80+ Silver
İncelediğime göre Samsung Odyssey G3 ün 24" lik modelinde ghosting sorunu var. 27" lik modeli hakkında böyle bir sorun bulamadım.
Benim fikrimce AOC monitör ile G3 ü teknik özellikler bakımından kıyasladığımızda G3 baskın çıkıyor.
İki ürün de aynı fiyat bandında.
Bence G3 27" lik modeli alabilirsiniz. Satıcı amazon.com.tr bir sorun olduğunda size yardımcı olacaklardır.

Atyxah

80+ Silver
Sen hangisini önerirsin hocam bu iki monitörden
flat alacaksanız ipsden şaşmamanızı tavsiye ederim kendi kullandığım monitör de ips ama samsungun monitörü flat ve va panel bunu önermem

AOC ise curved curved'de VA'nın bir önemi yok ki zaten ips olup da curved olan monitör yok

Top Bottom