Neler Yeni

4000 Civarı Sistem Önerisi

Intel i3, i5 İşlemciler Güzel İndirimler Bulunursa Alınabilir mi? (Tarafsız Olalım Lütfen)

• Alınır.

• Alınmaz.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Querons

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Semih Arda Tuna
Herkese iyi akşamlar dilerim öncelikle, forumda yeni olduğum için bir hatam olursa affola.

4000 TL Bandında bir sistem toplamayı düşünüyorum, bu paraya alabileceğim en iyi sistemi almak istiyorum. Cuma günleri incehesap indirimlerini kontrol ediyorum devamlı sitelerdeki fiyatları inceliyorum hazır sistem fiyatlarına tek tek parça fiyatlarına bakıyorum. Bunları yaparken farklı bir yapabileceğim bir şey var mı veya hazır sistem öneriniz var mı? Cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum. Bu arada ufak bir anket var katılırsanız sevinirim.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,753
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Herkese iyi akşamlar dilerim öncelikle, forumda yeni olduğum için bir hatam olursa affola.

4000 TL Bandında bir sistem toplamayı düşünüyorum, bu paraya alabileceğim en iyi sistemi almak istiyorum. Cuma günleri incehesap indirimlerini kontrol ediyorum devamlı sitelerdeki fiyatları inceliyorum hazır sistem fiyatlarına tek tek parça fiyatlarına bakıyorum. Bunları yaparken farklı bir yapabileceğim bir şey var mı veya hazır sistem öneriniz var mı? Cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum. Bu arada ufak bir anket var katılırsanız sevinirim.
ryzen bakmanız daha iyi olur

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,753
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Çoğunlukla R3 3100 kovalıyorum. Hali hazırda R3 3100'ün 1000 TL altı satışı olan bir yer var mı?
dolar arttı
eskisi kadar ucuzlayamıyorlar
fırsatları kovalaman şart

T.P.G.

80+ Titanium
Ryzen 3 3100
B450M S2H
8GB 3000MHz RAM
GTX1650 Super (en ucuzunu al zaten ısınmıyor)
Hıkvısıon C100 480GB (ya da 1TB HDD ama HDD alırsan sonradan SSD ekle)
Kasa (istersen şimdilik alma. Ama istersen ucuzundan mesh bir kasa al)
PSU FSP AHBC 500W

Top Bottom