İbrahim_Talha
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,954
45k ya ben alabilirim. Eğer satarsa45k gider mi acaba
45k ya ben alabilirim. Eğer satarsa45k gider mi acaba
Doğru düzgün çözüm söylenmesi için, birilerinin uyarmasımı gerekiyor... Adam çikolatayı boşverin yada lütfen yazmayın mı desin ? Ayrıca goygoy konusu açacak olsa konu dışına açmaz mı ? Kendince duyar kasma, kimseye üst perdedem konuştuğum yok. Adam gayet net soru sormuş. Millet 4 sayfa tatava muhabbeti çevirmiş. Çikolata ve yabancı akraba mağdurlarını uyarmak yerine, ciddi cevabın zoruna gitmesi çok manidar.Peki konuyu açanın bu çikolata muhabbetine yada şuraya koy buraya koy muhabbetine karşı bir tepkisi var mı? Konuyu açan" bana goygoy yapamayın doğru düzgün çözüm söyleyin." Diye bir sözü yazısı var mı? Adam muhabbetten rahatsız olsa tepkisini koyar ama sizin böyle üst perdeden girişiniz bence hoş değil. Bu tarz söylemler bana aşağılayıcı geliyor.
Hala üst perdeden yazıyorsun bir de okuduğunu anlamıyorsun hatta yorum yapma yeteneğin bile yok öyle artist artist sanki küçük dağları kendin yapmışsın gibi tatava yapıyorsun. Konu sahibi rahatsız olsa kendi uyarır uyarmayacak kadar aciz diyorsun demek ki atlayıp ortalığa külhanbeyligi yapıyorsun.Doğru düzgün çözüm söylenmesi için, birilerinin uyarmasımı gerekiyor... Adam çikolatayı boşverin yada lütfen yazmayın mı desin ? Ayrıca goygoy konusu açacak olsa konu dışına açmaz mı ? Kendince duyar kasma, kimseye üst perdedem konuştuğum yok. Adam gayet net soru sormuş. Millet 4 sayfa tatava muhabbeti çevirmiş. Çikolata ve yabancı akraba mağdurlarını uyarmak yerine, ciddi cevabın zoruna gitmesi çok manidar.
Böyle bir sistemi satmak zor olur çünkü böyle bir sistem alıcak adam ikinciel’e bile bakmaz sıfır alır güvenilir sitelerden.Arkadaşıma yurtdışından Alienware laptop hediye geldi. Kendisi bu laptop'u satmak istiyor nasıl satabilir güvenilir bir şekilde çünkü oldukça pahalı bir laptop.
Marka için çok para vermez alıcı, o da var tabii, o yüzden 70 falan koyabilirsiniz. Maximum dediğim fiyat ben, koyun 70 civarı.O civarlarda gideri var da olan olur mu muamma.
keşke bize verse hocam ahaha, şaka maka da bende satarm, çalarlar falan, satarım, kendime uygun bir şey alırım, napacam lan ben bunu, benden paha :dNiye satıyor ki?![]()
Bizde alacak olsak güçlü laptop gerekiyor mesela iş için. Ben olsam satmazdım. Tabii adamın işi yoksa satsın.keşke bize verse hocam ahaha, şaka maka da bende satarm, çalarlar falan, satarım, kendime uygun bir şey alırım, napacam lan ben bunu, benden paha :d