Kubilay Yabgu
80+
Dahası
- Bütçe
- 4000
144HZ Ghostingsiz monitör lazım arkadaşlar yardım eder msiniiz
Buna özellikleri iyi diyorlardı144HZ Ghostingsiz monitör lazım arkadaşlar yardım eder msiniiz
alttaki link çalışmıyor hocam üstteki linkin paneli ne hocam va tn ips ?Bunu da alabilirsin https://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2468-pc-mhd-236-165hz-1ms-2xhdmidp-freesyncgsync-fhd-curved-oyuncu-monitr-p-HBCV00000FR2DK?magaza=CGN+BİLGİSAYAR&url_src=and-product-detail
Hz fazla ama bunu da nedenini bilmedigim şekilde kimse önermiyor ama bana kalsa bı dusunurum
TN panelin renkleri nasıl hocamBuna özellikleri iyi diyorlardı
LG 24GN53A-B UltraGear 23.6" 1Ms 144Hz FreeSync TN FHD (HDMIx2-DPx1) Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LG 24GN53A-B UltraGear 23.6" 1Ms 144Hz FreeSync TN FHD (HDMIx2-DPx1) Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
teşekkürlerAsus VG249Q1A
Lenovoc G24-20
Gigabyte G24F-2
Linklerin hepsi çalışıyor da attığım monitörleri soyliyeyimalttaki link çalışmıyor hocam üstteki linkin paneli ne hocam va tn ips ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
TN panelin renkleri nasıl hocam
teşekkürler
excaliburda bildiğim kadarıyla ghosting vardı hocamLinklerin hepsi çalışıyor da attığım monitörleri soyliyeyim
LG 144 hz yazarsan çıkar zaten 4k idi
Wiew Sonic 165 hz vardı HB 3950
Bı de excalibur 200 hz vardı o da 3k idi
Ben monitörden anlamam YouTube dan video incelemelerine bakarak yorumlara bakarak alman daha iyidir
teşekkürlerLinklerin hepsi çalışıyor da attığım monitörleri soyliyeyim
LG 144 hz yazarsan çıkar zaten 4k idi
Wiew Sonic 165 hz vardı HB 3950
Bı de excalibur 200 hz vardı o da 3k idi
Ben monitörden anlamam YouTube dan video incelemelerine bakarak yorumlara bakarak alman daha iyidir
hocam csde gözüme batacak şekilde ghosting olmasın yeter tünelden gidiyorum kan resmen kalkıyorDün bu modeli kendimde sipariş ettim alan kişiler ufak bi ghosting olabiliyor diyenler var karar senin.
itopyada 4800₺ daha aşağıya düşer mi ?G24F-2 bakabilirsin zaten 2 güne 1 bu fiyatlara düşüyor...
bana kalırsa garanti düşer çünkü bakıyosun bi 4800 oluyor bi 3700 oluyor saçma sapan bir fiyat politikası var.hocam csde gözüme batacak şekilde ghosting olmasın yeter tünelden gidiyorum kan resmen kalkıyor
(samsung cgr50de öyle)
itopyada 4800₺ daha aşağıya düşer mi ?
Tamamdır hocam o zaman bekleyeyimbana kalırsa garanti düşer çünkü bakıyosun bi 4800 oluyor bi 3700 oluyor saçma sapan bir fiyat politikası var.
Ben ürünü alan başka kişilerinde forumlarda yorumlarını okudum çok az rahatsız edecek düzeyde değil dendiği için kendimde zaten sipariş ettim. Burda karar size düşüyor bence almaya değer gibi.hocam csde gözüme batacak şekilde ghosting olmasın yeter tünelden gidiyorum kan resmen kalkıyor
(samsung cgr50de öyle)
itopyada 4800₺ daha aşağıya düşer mi ?