Hocam yukarıda yazmayı unutmuşum alacağım telefonu uzun süre kullanmayı düşünüyorum (şu an ıphone kullandığım için bu konuda fazlasıyla memnun kaldım) ve telefonlarla aram uzak bu telefonu temiz kullanırsam uzun süre kullanabilir miyim.
EvtHocam yukarıda yazmayı unutmuşum alacağım telefonu uzun süre kullanmayı düşünüyorum (şu an ıphone kullandığım için bu konuda fazlasıyla memnun kaldım) ve telefonlarla aram uzak bu telefonu temiz kullanırsam uzun süre kullanabilir miyim.
Sizin için önemli olan nedirHocam yukarıda yazmayı unutmuşum alacağım telefonu uzun süre kullanmayı düşünüyorum (şu an ıphone kullandığım için bu konuda fazlasıyla memnun kaldım) ve telefonlarla aram uzak bu telefonu temiz kullanırsam uzun süre kullanabilir miyim.
Çok yüksek grafiklerde oyun oynamıyorum pubg falan ama ufak tefek oyunlar oynuyorum.Sizin için önemli olan nedir
Oyun performansı ve işlemciyse poco x3 pro
Kamera ise a52
O işlemcideki bi tık düşüklük çok oyun oynamadığım için önemli değil o zaman.Bu arada su geçirmez olsun kamera da iyi olsun dersen
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-a52.html
Bunu al ama işlemcisi diğerine göre bi tık düşük
Düşük değil sadece Poco x3 proya göre biraz düşük kalıyor ama pugb vs. için gayet yeterliO işlemcideki bi tık düşüklük çok oyun oynamadığım için önemli değil o zaman.
Hocam a32 ile arasında pek fark yok gibi a32'nin fiyatı baktığımız zaman daha düşük a32 ile arasında ne kadar fark var ve bu fark çok fark yaratır mı ?Bu arada su geçirmez olsun kamera da iyi olsun dersen
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-a52.html
Bunu al ama işlemcisi diğerine göre bi tık düşük
Üst düzey işlemci lazımsa X3 Pro, başka rakibi yok bunun.5 yıldır ıphone 6s plus kullanıyorumtelefondan sıkıldım telefon değiştirmeyi düşünüyorum bu fiyat bandında telefon önerir misiniz ?
A32 hakkında pek bilgim yok bir şey söylemem doğru olmazHocam a32 ile arasında pek fark yok gibi a32'nin fiyatı baktığımız zaman daha düşük a32 ile arasında ne kadar fark var ve bu fark çok fark yaratır mı ?
Redmi Note 10 Pro ile a52 arasında kaldım son kez yardımcı olabilir misiniz bu konu hakkındaA32 hakkında pek bilgim yok bir şey söylemem doğru olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi a32 ye baktımda işlemcisi fiyatına göre çok düşük ve eskidi Helio G80
Diğer önerdiğim telefonların işlemcisi çok daha iyi