Neler Yeni

4000 TL bandında telefon önerisi

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,119
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
Redmi Note 10 Pro ile a52 arasında kaldım son kez yardımcı olabilir misiniz bu konu hakkında
Note 10 pro nun 6gb ram olan versiyonu mu 8 gb ram olan versiyonumu hangisi

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,119
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
Cidden p40 lite mı öneriyosun iyi deil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Al bak özelliklerin hepsi yazıyo

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Cidden p40 lite mı öneriyosun iyi deil
3 tane aldık çokda memnunuz. kamera sensörleri,pil ve genel kullanım itibarıyla bahsi geçen makinelerden bana göre mantıklı. Yeni piyasaya girmiş olan ürünlerin tam olarak randıman servis vb hizmetlerinin ne olacağını kestirmeden önermek yanlış olur kanımca. Önerilere baktığımda poco markası önerilmekte xiaomi'nin fason üretimi diye biliyorum. Orijinal üretimi varken verilen para çöp olmazmı bu hususta ben hassas yaklaşırım bu konulara. Daha iyisi elbettte vardır telefonlara binlerce lira vermenin akıllıca olmadığını düşünenlerdenimde. Aldığımız ürünler düşeş olarak araştırmalardan sonra aldık. Garantileri devam eden kutulu ve faturalı olan cihazlardı. Fiyatınında çok altında aldım hepsini. Fiyat kalite ve performans olarak bence en mantıklı model ve serisi. Araştırın derim. :)

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,119
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
3 tane aldık çokda memnunuz. kamera sensörleri,pil ve genel kullanım itibarıyla bahsi geçen makinelerden bana göre mantıklı. Yeni piyasaya girmiş olan ürünlerin tam olarak randıman servis vb hizmetlerinin ne olacağınız kestirmeden önermek yanlış olur kanımca. Önerilere baktığımda poco markası önerilmekte xiaomi'nin fason üretimi diye biliyorum. Orijinal üretim varken verilen para çöp olmazmı bu hususta ben hassas yaklaşırım bu konulara. Daha iyisi elbettte vardır telefonlara binlerce lira vermenin akıllıca olmadığını düşünenlerdenimde. Aldığımız ürünler düşeş olarak araştırmalardan sonra aldık. Garantileri devam eden kutulu ve faturalı olan cihazlardı. Fiyatınında çok altında aldım hepsini. Fiyat kalite ve performans olarak bence en mantıklı model ve serisi. Araştırın derim. :)
Ama 4000 tl bütçesi var arkadaşın ve ömürlük bir telefon istiyo p40 eskidi
Benim bahsettiğim telefonların özellikler p40 tan kat kat iyi

Şimdi note 10 pro da snapdragon 732g var a52 de snapdragon 720 var note 10 pro işlemci yönünden bir tık iyi kamera hakkında bişey söyleyemem ikisininde kamera performansı birbirine çok yakın
Sen benim söylediklerime göre kafanda bir şeyler oluşturabilirsin umarım
Bu arada snapdragonun G serisi işlemcileri oyun odaklı yani redmi note 10 proda ki işlemci oyun odaklı

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Facebook
muratist55
Ama 4000 TL bütçesi var arkadaşın ve ömürlük bir telefon istiyo p40 eskidi
Benim bahsettiğim telefonların özellikler p40 tan kat kat iyi
Benimkisi bir öneriydi, bahsi geçen telefon eski dediğiniz 1 yıl bile olmadı daha. Bende 2018 yılı Huawei p20 lite kullanıyorum emin olun bir çok telefondan hala kat ve kat güzel ve seri akıcı çalışıyor. 4 Bin liralık telefon alınca da, modeli eskiyecek yeni kalmayacak. Benim önerimde binlira cebinde kalır. Belki farklı bir şey alabilir yerine. fiyat performans ve marka üstelik. Fason üretim bir cihaz değil (poco için). Yine de parası olan alsın ne alırsa kendi bileceği bir şey tabii ki saygı duymak gerekli.

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,119
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
Benimkisi bir öneriydi, bahsi geçen telefon eski dediğiniz 1 yıl bile olmadı daha. Bende 2018 yılı Huawei p20 lite kullanıyorum emin olun bir çok telefondan hala kat ve kat güzel ve seri akıcı çalışıyor. 4 Bin liralık telefon alınca da, modeli eskiyecek yeni kalmacayak. Benim önerimde binlira cebinde kalır. Belki farklı bir şey alabilir yerine. fiyat performans ve marka üstelik. Fason üretim bir cihaz değil. Yine de parası olan alsın ne alırsa kendi bileceği bir şey tabii ki saygı duymak gerekli.
Poco fason üretim fln deil bilip bilmeden konuşma

@Dlmxin knk bu arada işine yaradıysam cevabımı en iyi cevap olarak raporlarsan sevinirim
umarım yardımcı olabilmişimdir

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Facebook
muratist55
Xiaomi'nin alt segmenti üretilen bir telefon. Fason üretiliyor. Farklı bir bilgi var ekleyebilirsiniz? Yani vestel değilde regal gibi düşünün.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
3 tane aldık çokda memnunuz. kamera sensörleri,pil ve genel kullanım itibarıyla bahsi geçen makinelerden bana göre mantıklı. Yeni piyasaya girmiş olan ürünlerin tam olarak randıman servis vb hizmetlerinin ne olacağını kestirmeden önermek yanlış olur kanımca. Önerilere baktığımda poco markası önerilmekte xiaomi'nin fason üretimi diye biliyorum. Orijinal üretimi varken verilen para çöp olmazmı bu hususta ben hassas yaklaşırım bu konulara. Daha iyisi elbettte vardır telefonlara binlerce lira vermenin akıllıca olmadığını düşünenlerdenimde. Aldığımız ürünler düşeş olarak araştırmalardan sonra aldık. Garantileri devam eden kutulu ve faturalı olan cihazlardı. Fiyatınında çok altında aldım hepsini. Fiyat kalite ve performans olarak bence en mantıklı model ve serisi. Araştırın derim. :)
Hocam Google servislerinin olmaması problemini nasıl çözdünüz? 3 kişi de kullanmıyor mu bu servisleri yoksa bir çözümü mü var?

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,119
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
Xiaomi'nin alt segmenti üretilen bir telefon. Fason üretiliyor. Farklı bir bilgi var ekleyebilirsiniz? Yani vestel değilde regal gibi düşünün.
Ama alt segment olması kötü olduğu anlamına gelmez ayrıca şu konuya da bi bak

Dlmxin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan Arabacı

@Dlmxin knk bu arada işine yaradıysam cevabımı en iyi cevap olarak raporlarsan sevinirim
umarım yardımcı olabilmişimdir
Yardımın için eyvallah kanka en iyi cevap olarak nasıl raporlanıyor bilmiyorum maalesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,352
Üyeler
167,955
Son üye
mzlutava
Top Bottom