4000 TL Gamepad Önerisi

Reaksiyon skoru
11
Bütçe
4000
Arkadaşlar 4000 tl gamepad almak istiyorum bilgisayarda oynayacağım xbox olmasın çünkü bilgisayarımda bluetooth yok ve pilli olmasıda rahatsız ediyor şimdilik 2 tane buldum

hangisini alsam kararsız kaldım veya başka önerdiğiniz var mı acaba

Xbox 10.nesil al. 8bitdo bende vardi analoglar bozuldu. Amazondan almisim iyiki 25 gun fln olmustu iade kabul ettiler

Orj ps kolu.

PC için en iyi seçenek 9. Nesil Xbox. Çok ergonomik. Ama bendeki bluetoothta sıkıntı çıkarıyodu sürekli bağlatısı kopuyodu arkadaşa hediye ettim kablolu kullanıyor. Onun yerine aynı şekilde olan rog raikiri pro almıştım 5k ya şu an baktım 7700 olmuş. Raikirinin tek farkı şarjlı ve wifi alıcısı var

10. Nesil eskidi artık en az 11 alınmalı
PC için en iyi seçenek 9. Nesil Xbox. Çok ergonomik. Ama bendeki bluetoothta sıkıntı çıkarıyodu sürekli bağlatısı kopuyodu arkadaşa hediye ettim kablolu kullanıyor. Onun yerine aynı şekilde olan rog raikiri pro almıştım 5k ya şu an baktım 7700 olmuş. Raikirinin tek farkı şarjlı ve wifi alıcısı var
xbox istemiyorum diyorum yaw
11 çıkmadı olm 10.nesil son elite controller 2 oda 8000 lira

Arkadaşlar 4000 tl gamepad almak istiyorum bilgisayarda oynayacağım xbox olmasın çünkü bilgisayarımda bluetooth yok ve pilli olmasıda rahatsız ediyor şimdilik 2 tane buldum

hangisini alsam kararsız kaldım veya başka önerdiğiniz var mı acaba
Kanka 4000tl bi gamepad e değmez al xbox 9.nesil hem kablolu hem kablosuz kullan garantisi de çok iyi adamlara tuşlar gıcırdıyo diyorsun yenisini gönderiyorlar

Hocam sakın xbox, dualsense almayın. Gamesir cyclone 2 gibi bir pro kontrolcü var piyasada. 3000 TL'ye xbox elite 2'den daha uzun ömürlü bir gamepad sunuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyata alınabilecek en iyi gamepaddir bu arada. Kendim de sahibim ve aynı zamanda xbox 9. nesil, dualsense de denemiş biri olarak hissiyatı en iyi gamepad diyebilirim aralarında. Aynı zamanda hepsinden daha hassas, daha uzun ömürlü, daha özellikli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,031
Üyeler
183,048
Son üye
eeeee78
Geri