cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
Dün gaming gecesine aşırı iyi olan VG27AQ monitörü 3500 liraya gelmişti keşke alsaydın
Biraz daha detaylı yazar mısınız hocam anlamıyorum sizi.Sen bulursun
Ben de sizi anlamıyorum, kusura bakmayın ama hiç yardımınız dokunmadı gerçekten.Biraz daha detaylı yazar mısınız hocam anlamıyorum sizi.
Ben sizin ips tercih edeceğinizi görmedim kusura bakmayın. VA istediğinizi sandım bende arasında ki farkların azaldığını, ips tercih etmenizin daha yararlı olacağını söyledim. Stok kısıtlığından haberim yoktu.27" olarak bir tek bu var.
Acer Nitro RG271Pbiipx UM.HR1EE.P01 27" 1 MS 165 Hz 2xHDMI+DP FreeSync Full HD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Acer Nitro RG271Pbiipx UM.HR1EE.P01 27www.n11.comMesaj otomatik birleştirildi:
Ben de sizi anlamıyorum, kusura bakmayın ama hiç yardımınız dokunmadı gerçekten.
Herkes güzelce yazmış tavsiyesini.
Siz ise ben İPS tercih ederim ama bulmak zor 27" 165hz de dediğim halde anlamayıp gelmiş VA ile İPS farkı azaldı bu devirde yazmışsınız.
Ne yardımı alayım ki ben şimdi sizden ?
evet gözle fark edilecek bir fark yok onu farkedemezsiniz hocamBirde şey sormak istiyorum. Neden 165 hz? 144 ile arasında yok denilecek kadar az bir fark var.
Eskiyince ne olur bilemiyorum. Sadece ikisinide kullanmış biri olarak söylemek istemiştim. Öyle diyorsanız öyledir.Çünkü daha güzel bir akışı var.
Uzun vadede eskidikçe monitö fark etmye başlıyorsunuz.
Daha önce yaşadım 144hz de
hocam msi monitorun 2ksini alın yazık olur o sisteme 1080p kötü bir seçim bence diğeri 2k ama 60hzPeki o zaman sanırım bunları tercih edeceiğim.
MSI 27" OPTIX MAG272C Gaming Monitör, Curved, FHD, VA, 165HZ, 1MS, HDMI+DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI 27" OPTIX MAG272C Gaming Monitör, Curved, FHD, VA, 165HZ, 1MS, HDMI+DP : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Hocam 3090 diyorsun, 1080p’de 3090 kullanmanin hicbir mantigi yok kiPeki o zaman sanırım bunları tercih edeceiğim.
MSI 27" OPTIX MAG272C Gaming Monitör, Curved, FHD, VA, 165HZ, 1MS, HDMI+DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI 27" OPTIX MAG272C Gaming Monitör, Curved, FHD, VA, 165HZ, 1MS, HDMI+DP : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr