Neler Yeni

4000 TL Sistem Önerebilir misiniz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Eray Demirbaş
1 sene önce sistem toplamaya karar verdim. Gereken parayı biriktirdim fakat dolar yüzünden param sisteme yetmedi. Bütçeyi arttırıp 4 bin liralık sistem toplamaya karar verdim fakat 4 bin liraya toplanan sistemde gtx 1050ti'ı zor sığdırıyoruz. Hangi parçaları önerirsiniz veya bu fiyata bildiğiniz güzel bir hazır sistem var mı ?

Mehmet Can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Mehmet can
1 sene önce sistem toplamaya karar verdim. Gereken parayı biriktirdim fakat dolar yüzünden param sisteme yetmedi. Bütçeyi arttırıp 4 bin liralık sistem toplamaya karar verdim fakat 4 bin liraya toplanan sistemde gtx 1050ti'ı zor sığdırıyoruz. Hangi parçaları önerirsiniz veya bu fiyata bildiğiniz güzel bir hazır sistem var mı ?
https://www.teknobiyotik.com/bilgis...4gb-8gb-ram-240gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html psu 500W tamam.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
3100 + 1650 süper toplanır sanırım

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
1 hafta sonra önereeğim çünkü 1 hafta sonra alaağım ve benden almadan öncee stoğun bitmesini istemiyorum

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
https://www.teknobiyotik.com/bilgis...4gb-8gb-ram-240gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html anakartı B450M HDV yapıp alabilirsiniz, biraz daha bütçeniz varsa psu yükseltebilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Eray Demirbaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 hafta sonra önereeğim çünkü 1 hafta sonra alaağım ve benden almadan öncee stoğun bitmesini istemiyorum
kardeşim 1 kişilik stok mu kaldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.teknobiyotik.com/bilgis...4gb-8gb-ram-240gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html anakartı B450M HDV yapıp alabilirsiniz, biraz daha bütçeniz varsa PSU yükseltebilirsiniz
teknobiyotik te toplamak için ve windows 10 kurmak için ek para istiyorlar bunları yapınca bütçe aşıyor. Başka bir siteden bulabilirseniz sevinirim

Son düzenleme:

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
kardeşim 1 kişilik stok mu kaldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

teknobiyotik te toplamak için ve windows 10 kurmak için ek para istiyorlar bunları yapınca bütçe aşıyor. Başka bir siteden bulabilirseniz sevinirim
yok canım neyse size özelden atim

Top Bottom