4000 TL sıvı soğutma önerisi

Aimhack

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
4000
Şu anda yenice hazır sistem almış bulunmaktayım 3 gün oluyor Antalya'da yaşıyorum dolayısıyla bir sıvı soğutucu ya ihtiyacım var ayrıca aldığım sistem F/P olduğu için sistem çok ısınıyor işlemci boşta 66, yük altında 97 derecelere kadar çıkıyor yardımcı olursanız sevinirim (ekran kartım gayet serin ama işlemci bu şekilde hep)

İşlemci: AMD Rryzen 5 7600.
Kasa: deepcool cc560 v2
Ekran kartı :Gainward GeForce RTX 4070 Super Ghost

Şu anda yenice hazır sistem almış bulunmaktayım 3 gün oluyor Antalya'da yaşıyorum dolayısıyla bir sıvı soğutucu ya ihtiyacım var ayrıca aldığım sistem F/P olduğu için sistem çok ısınıyor işlemci boşta 66, yük altında 97 derecelere kadar çıkıyor yardımcı olursanız sevinirim (ekran kartım gayet serin ama işlemci bu şekilde hep)

İşlemci: AMD Rryzen 5 7600.
Kasa: deepcool cc560 v2
Ekran kartı :Gainward GeForce RTX 4070 Super Ghost
thermalrıght phantom sipirit yada pearl assain alın sıvı sogutucu fazla

bosta 35 45 yukdede 55 65 cıvarı bırsey gorurusun hem sıvı sogutmaların omru var
Hocam phantom düşünüyorum o zaman onu alayım birde benim kasa masanın altında duruyor gene çevresinden hava alıyor ama sorun çıkarmaz degilmi?

Hocam phantom düşünüyorum o zaman onu alayım birde benim kasa masanın altında duruyor gene çevresinden hava alıyor ama sorun çıkarmaz degilmi?
cıkarmaz gıbı ama kasanızı bı atın boyut olarak uyuyormu bı bakalım

Sigmiyormu bu benim kasama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam V2 versiyon benim kasam
https://www.gaming.gen.tr/urun/3848...irebir-degisim-garantili/?ref=akakce&v=1.19.3 bu olur 155 mm

Sigmiyormu bu benim kasama

Hocam V2 versiyon benim kasam
bı farkı yok sanırım

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,481
Üyeler