Çok şey... Dağılan bir dolap, kaybolan çoraplar, kırılmış bir burun, çıkmış klavye tuşları... Ha bir de sistem olabilir. Şaka bir yana 2. El dahil mi değil mi hocam? (Güldür güldür..)4k bütçe ile ne toplanabilir
hayırdım resmenÇok şey... Dağılan bir dolap, kaybolan çoraplar, kırılmış bir burun, çıkmış klavye tuşları... Ha bir de sistem olabilir. Şaka bir yana 2. El dahil mi değil mi hocam?
Hocam sormayı unutmuşum son olarak monitör dahil mi peki?değil
monitör dahil dediğim monitör var yani 4000 in içinde değil yanlış anlaşılmasınarkadaşlar 2. el istenmiyor monitör dahil sadece PC alınacak psu gpu cpu her şey dahil bütçe 4000 TL
sadece pc için 4000 monitörsüzarkadaşlar 2. el istenmiyor monitör dahil sadece PC alınacak psu gpu cpu her şey dahil bütçe 4000 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
monitör dahil dediğim monitör var yani 4000 in içinde değil yanlış anlaşılmasın
Pc hocasıın gg1 sistemi var şuan güncel fiyatı 4300-4400 tl civarında bir bak istersen monitör dahil değil tabii ki sisteme4k bütçe ile ne toplanabilir
Ana kart bu bütçeye alınabilir, Psu nedir anlamadım.PC hocasıın gg1 sistemi var şuan güncel fiyatı 4300-4400 TL civarında bir bak istersen monitör dahil değil tabii ki sisteme
SU750 serisinin bilinen bir sorunu yok.SSD kronik, ana kart bu bütçeye alınabilir, Psu nedir anlamadım.