4000 TL'ye kadar kablosuz kulaklık önerisi

Yphen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
563
Selamlar arkadaşlar konu başlıkta ki gibi 4k bütçem var FPS oyunları için kulaklık arıyorum daha öncesinde HyperX Cloud Core ve Cloud II Core kullandım bunlar hariç rahat konforlu uzun süre takınca baş ağrıtmayan kulaklık öneriniz var ise paylaşırsanız çok sevinirim.

şu an fiyatı 4.5k seviyelerinde galiba ama sık sık indirime giriyor hyperx cloud 3 wireless kullanıyorum 2 arkadasıma daha aldırdım hepimiz memnunuz indirim yakalayarak alabilirsin (kullandığım için bunu önerdim daha iyi öneride bulunanlar olabilir iyi forumlar)

şu an fiyatı 4.5k seviyelerinde galiba ama sık sık indirime giriyor hyperx cloud 3 wireless kullanıyorum 2 arkadasıma daha aldırdım hepimiz memnunuz indirim yakalayarak alabilirsin (kullandığım için bunu önerdim daha iyi öneride bulunanlar olabilir iyi forumlar)
ses seviyesi kablolu versiyonuna göre düşük diyolardı ses şiddeti nasıl az mı

ses seviyesi kablolu versiyonuna göre düşük diyolardı ses şiddeti nasıl az mı
kablolu versiyonunu hiç kullanmadım ama diğer kulaklılara göre sesi bir tık az gibi driverlerini kurduktan sonra şöyle bir şey hissediyorum ben (cs oynuyorum) silah seslerini azaltıp ayak seslerini arttırıyormus gibi hissettiriyor logitech g pro x kullanmıstım kablolu ses seviyesi ondan daha yüksek geldi bana

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
Arkadaşıma da aldırmıştım lakin konfor olarak çok iyi olduğunu düşünmüyorum saçlarım uzun olduğu için şapka takıyorum şapkanın üzerine kulaklık takıyorum lakin normal şartlarda bile başımı ağrıtmaması ve sıkmaması lazım çünkü migrenim var onun dışında önerebileceğiniz kulaklık varsa ona bakabilirim.

Arkadaşıma da aldırmıştım lakin konfor olarak çok iyi olduğunu düşünmüyorum saçlarım uzun olduğu için şapka takıyorum şapkanın üzerine kulaklık takıyorum lakin normal şartlarda bile başımı ağrıtmaması ve sıkmaması lazım çünkü migrenim var onun dışında önerebileceğiniz kulaklık varsa ona bakabilirim.
cloud3 dısında bu kadar uzun süreli kulaklık kullanmadım kullandıklarımdanda memnun kalmadım o yüzden tek önerebileceğim cloud3
konfor olarakta memnunum sadece 6-7 saat sonunda biraz kafana yapışıyor bi çıkartma isteği geliyo onuda normal karşılıyorum :)

cloud3 dısında bu kadar uzun süreli kulaklık kullanmadım kullandıklarımdanda memnun kalmadım o yüzden tek önerebileceğim cloud3
konfor olarakta memnunum sadece 6-7 saat sonunda biraz kafana yapışıyor bi çıkartma isteği geliyo onuda normal karşılıyorum :)
Corsair Void Elite var o nasıl hocam?

Geri