bence o bütceyi spor ekipmanlarına ayır herhangibi spor yapamaz durumun yoksa tabi.Yukarıda belirttiğim gibi boy ve kiloya sahibim önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Sorduğum soru gayet basit bence gereksiz cevapbence o bütceyi spor ekipmanlarına ayır herhangibi spor yapamaz durumun yoksa tabi.
Kanka neden boş yapıyosun yabence o bütceyi spor ekipmanlarına ayır herhangibi spor yapamaz durumun yoksa tabi.
Boş yorum. Rapor edin.bence o bütceyi spor ekipmanlarına ayır herhangibi spor yapamaz durumun yoksa tabi.
hangi model daha detay öneri yapabilir misiniz?Hawk markasını önerebilirim. Kumaş, deri kadar terletmez.
11-12 Ekimi bekle istersen. Amazonda genel olarak her indirimlerde HAWK markası indirime giriyor. Yanlış hatırlamıyorsam 2.4K fiyatlara vs. satılmıştı 1-2 hafta önce.Yukarıda belirttiğim gibi boy ve kiloya sahibim önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
model önerebilir misiniz?Xdriver ürünlerine bakabilirsin, olumsuz pek yorumunu görmedim
hawkı araştıracağım11-12 Ekimi bekle istersen. Amazonda genel olarak her indirimlerde HAWK markası indirime giriyor. Yanlış hatırlamıyorsam 2.4K fiyatlara vs. satılmıştı 1-2 hafta önce.
hawk fab v1,v2,v3,v4,v5 modellerine bakabilirsiniz.Yukarıda belirttiğim gibi boy ve kiloya sahibim önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.