Neler Yeni

40000-50000 TL ARASI MONITOR DAHIL PC ONERISI

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğit
Merhabalar oncelikle
Dediğim gibi monitor de dahil 40000-50000 tl arasi saf güç istedigim icin amd ekran kartı istiyorum ve amd islemci istiyorum öneride bulunursanız çok tesekkur ederm

masxar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
mustafa çalışır
Merhabalar oncelikle
Dediğim gibi monitor de dahil 40000-50000 tl arasi saf güç istedigim icin amd ekran kartı istiyorum ve amd islemci istiyorum öneride bulunursanız çok tesekkur ederm
Bunu alabilirsin.Kalan 9k ilede 2k güzel bir monitör alırsın.Ama son zamanlarda snerji ile sorun yaşayanlar çok fazla artmış.Link atamıyorum ama youtubeye snerji ile yaşadığım rezillik yazarsan görebilirsin.

Ekler

• Screenshot_20240816_005732_Chrome.jpg
    Screenshot_20240816_005732_Chrome.jpg
    496.8 KB · Hit: 26

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,033
İsim
Eymen
Bunu alabilirsin.Kalan 9k ilede 2k güzel bir monitör alırsın.Ama son zamanlarda snerji ile sorun yaşayanlar çok fazla artmış.Link atamıyorum ama youtubeye snerji ile yaşadığım rezillik yazarsan görebilirsin.
sınerjıden monitör ve kasa aldım acayip kaliteli bir şekilde aldım sorun olmaz

masxar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
mustafa çalışır
sınerjıden monitör ve kasa aldım acayip kaliteli bir şekilde aldım sorun olmaz
Hocam bende snerjiden alışveriş yaptım ve düzgün getirdiler ama sıkıntı yaşanırsa yetkili servisi çok ilgisiz.Çok yanlış bir üslup kullanıyorlar müşteriye karşı ve buda beni soğuttu firmaya karşı.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,033
İsim
Eymen
Hocam bende snerjiden alışveriş yaptım ve düzgün getirdiler ama sıkıntı yaşanırsa yetkili servisi çok ilgisiz.Çok yanlış bir üslup kullanıyorlar müşteriye karşı ve buda beni soğuttu firmaya karşı.
katılmıyorum(belki size kötü gelmiştir yada bana iyi): siteden alışveriş yaptım sonradan canım bir şeyi değiştirmek istedi 900tl fazladan gönderdim. Adamlar değiştirmeyi unutmular, ama sonra fark ettimki değiştirmeme gerek yokmuş adamlardan para iadesi istedik hemen verdiler.(para iadesi zr verilen bir şeydir bide hemen kabul etmeleri bence çok olumlu)

masxar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
mustafa çalışır
katılmıyorum(belki size kötü gelmiştir yada bana iyi): siteden alışveriş yaptım sonradan canım bir şeyi değiştirmek istedi 900tl fazladan gönderdim. Adamlar değiştirmeyi unutmular, ama sonra fark ettimki değiştirmeme gerek yokmuş adamlardan para iadesi istedik hemen verdiler.(para iadesi zr verilen bir şeydir bide hemen kabul etmeleri bence çok olumlu)
Bireysel deneyimlerin farkındayım ama müşteri hizmetlerinde çalışan arkadaşlar rezalet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,079
Üyeler
160,352
Son üye
perva sozluk com tr
Top Bottom