Neler Yeni

40000 TL 3D Render Ve Yazılım İçin PC

zodiag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
mehmet ulu
Bütçe
40000
40k bir bütcem var. Yazılım yapıyorum yapay zeka otomasyon fln. Blender ve Adobe ps kullanıyorum ram 32gb olması gerekiyor heralde, monitör ve ekipman da dahil tam bir sistem istiyorum. Bende sadece masa var. Dual monitör mümkünse çok iyi olur, 1 tane büyük monitör de olur. Depolama alanı da çok olması lazım. PC başında geçirdiğim zamanın çeyreğinde oyun oynayacağım. Ağırlıklı olarak game passden oynarım. Kendim toplayabilirim hazır da alabilirim fark etmez hangisi daha mantıklıysa. Kulaklığı kablosuz tercih ediyorum en son aldığım kablolu kulaklığın kablosu kendisine dolaşıp sesi bozuyordu.
bütce yümselttim

Son düzenleme:

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
25k-30k arası bir bütcem var. Yazılım yapıyorum yapay zeka otomasyon fln. Blender ve Adobe ps kullanıyorum ram 32gb olması gerekiyor heralde, monitör ve ekipman da dahil tam bir sistem istiyorum. Dual monitör mümkünse çok iyi olur, 1 tane büyük monitör de olur. Depolama alanı da çok olması lazım. PC başında geçirdiğim zamanın çeyreğinde oyun oynayacağım. Ağırlıklı olarak game passden oynarım. Kendim toplayabilirim hazır da alabilirim fark etmez hangisi daha mantıklıysa. Kulaklığı kablosuz tercih ediyorum en son aldığım kablolu kulaklığın kablosu kendisine dolaşıp sesi bozuyordu.

Bu ikisini önerebilirim bence gayet yeterli. Anladığım kadarıyla fazla oyun oynamıyorum 3060 bile yeterli olabilir sana. 3060 alırsan işlemci 5800x3d de olabilir

zodiag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
mehmet ulu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bu ikisini önerebilirim bence gayet yeterli. Anladığım kadarıyla fazla oyun oynamıyorum 3060 bile yeterli olabilir sana. 3060 alırsan işlemci 5800x3d de olabilir
hocam ram 16gb yeterli olur mu? birsürü uygulamayı aynı anda çalıştıracağım ve aynı anda render alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir de rtx 3060 ın 12gb lık modeli rtx 3060ti ın 8gb lığından daha ucuz, aralarında nasıl bir fark var?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap