Emirhan389
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
bence am5 yönelin ilerde upgrade etmesi daha kolay ve daha performanslıArkadaşlar oyun oynamak amaçlı kasa topladım kendimce ama sizce iş görür mü değişmesi gereken uyumsuz parçalar var mı yada şunu eklesen daha iyi olur dediğiniz parça var mı
İşlemci de mi ekran kartında mı amdye yönelmeliyimbence am5 yönelin ilerde upgrade etmesi daha kolay ve daha performanslı
az önce farklı bir forumdan cevapladımİşlemci de mi ekran kartında mı amdye yönelmeliyim
nvidia takıntınız yoksa 40kya güzel amd toplanabilirİşlemci de mi ekran kartında mı amdye yönelmeliyim
Hahaha evet 2 yerde de varsınaz önce farklı bir forumdan cevapladım![]()
İşlemcide nvidia takıntım yok ama ekran kartında nvidia takıntılıyım sanırımnvidia takıntınız yoksa 40kya güzel amd toplanabilir
Hahaha evet 2 yerde de varsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşlemcide nvidia takıntım yok ama ekran kartında nvidia takıntılıyım sanırım
daha iyi olur 7500f de yeterli olur ama sıvı soğutma gereksiz hava soğutma yeterli olur ekran kartına bişey diyemem nvidia istersenizHahaha evet 2 yerde de varsın
İşlemcide nvidia takıntım yok ama ekran kartında nvidia takıntılıyım sanırım
İşlemciyi 12700 değilde amd ryzen 5 7600 3.8ghz koysam nasıl olur
Amd ekran kartları çok güçlü gerçekten ama sanki yazılım olarak sıkıntı yaşatacakmış gibi hissediyorumdaha iyi olur 7500f de yeterli olur ama sıvı soğutma gereksiz hava soğutma yeterli olur ekran kartına bişey diyemem
yeni nesil alırsanız sıkıntı olmaz 7000 serisi gayet iyi sadece oyun oynayacaksanız ben şahsen 8 gb ekran kartı almazdımAmd ekran kartları çok güçlü gerçekten ama sanki yazılım olarak sıkıntı yaşatacakmış gibi hissediyorum
Amd 7700 yada 7800 koymaya karar verdimHocam 4060a o kadar para vermeyin kendiniz toplayın hemen hemen aynı fiyata 4060ti alırsınız üstelik taksit de yapabilirsiniz
bence de doğru olan bu şekildeAmd 7700 yada 7800 koymaya karar verdim
Açıkçası daha uzun ömürlü olduğunu düşündüğüm işin sıvı soğutma tercih ettim ama yeter diyorsanız kule tipi de tercih edebilirimbence de doğru olan bu şekilde
sıvı soğutmayı görüntü için alıyorsanız problem yok ama soğutması için alıyorsanız kule tipi tercih edebilirsiniz am5 parçalarına aktarırsınız oradan gelecek bütçeyi
PC Toplama SihirbazıAçıkçası daha uzun ömürlü olduğunu düşündüğüm işin sıvı soğutma tercih ettim ama yeter diyorsanız kule tipi de tercih edebilirim