40000tlye sistem tavsiyesi

Arkadaşlar oyun oynamak amaçlı kasa topladım kendimce ama sizce iş görür mü değişmesi gereken uyumsuz parçalar var mı yada şunu eklesen daha iyi olur dediğiniz parça var mı
Bu fiyata 4060 biraz saçma olmuş toplama sistem yerine hazır sistemler daha uygun bence bu bütçeye

Açıkçası daha uzun ömürlü olduğunu düşündüğüm işin sıvı soğutma tercih ettim ama yeter diyorsanız kule tipi de tercih edebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PC Toplama Sihirbazı
https://www.incehesap.com/oyun-bilg...608-1_72516-1_78005-1_76312-1_76338-1_46550-1
hava soğutma daha uzun ömürlü olur bu modellere bakabilirsiniz ayrıca iyzico ile alırsanız 300tl nakit iadesi var ya da yüzde on indirim yapıyor ama aynı anda kullanılıyor mu bilmiyorum

anakartı ve işlemciyi de am5 olarak bütçenize göre seçerseniz daha da uzun ömürlü olur

Ayrıca hava soğutmalar için kasanıza bakın yüksekliği destekliyor mu diye

hava soğutma daha uzun ömürlü olur bu modellere bakabilirsiniz ayrıca iyzico ile alırsanız 300tl nakit iadesi var ya da yüzde on indirim yapıyor ama aynı anda kullanılıyor mu bilmiyorum

anakartı ve işlemciyi de am5 olarak bütçenize göre seçerseniz daha da uzun ömürlü olur

Ayrıca hava soğutmalar için kasanıza bakın yüksekliği destekliyor mu diye
Muhtemelen attığım linkteki gibi olacak son hali o

Hocam ramleri değiştirin bence attığım linke bakabilirsiniz Ayrıca gaminggende iyzico ile ödeyerek daha da uyguna gelir güzel bi fp sistem olur sizin için

Bu fiyata 4060 biraz saçma olmuş toplama sistem yerine hazır sistemler daha uygun bence bu bütçeye
Şu şekil olacak muhtemelen

Hocam ramleri değiştirin bence attığım linke bakabilirsiniz Ayrıca gaminggende iyzico ile ödeyerek daha da uyguna gelir güzel bi fp sistem olur sizin için
Ramlerdeki sorun nedir hocam hangisini tavsiye edersiniz

Ekler

• IMG_3716.jpeg
    IMG_3716.jpeg
    712.8 KB · Hit: 22
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,900
Üyeler
187,263