Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
gamegarajı bu şekil ayarlayabilirsin
5 7600 yaptım sorun olmazda b650mp e pro daha iyi değilmi bide ssd? Sogutucu yetermi?
SSD yerine kioxa exceria pro almanızın tavsiye ederim DRAM ve okuma yazma hızları açısından. Psu yerine NZXT thermaltake daha ucuz fiyatlara bulunabiliyor veya msi gibi markalarArkadaşlar 40 max bütçem var. 44 k ya böyle bir sistem topladım varsa ryzen işlemcili yada düzenlemem gereken bir şey varsa yada sistem tavsiyesi yazın.
Teşekkürler
Reis bu yeni attığım 5060ti lı nasılSSD yerine kioxa exceria pro almanızın tavsiye ederim DRAM ve okuma yazma hızları açısından. Psu yerine NZXT thermaltake daha ucuz fiyatlara bulunabiliyor veya msi gibi markalar
Hocam işteyim detaylı bakamıyorum tekrar atar misinizReis bu yeni attığım 5060ti lı nasıl
B650mr yada b650mp e pro ssd de cruıcal p310 yada twinmos corex sence ?Hocam işteyim detaylı bakamıyorum tekrar atar misiniz
Aralarında o kadar çok fark yok fiyat farkları 1200tl5 7600 yaptım sorun olmazda b650mp e pro daha iyi değilmi bide ssd? Sogutucu yetermi?
B650mr mı alıyım yani reisAralarında o kadar çok fark yok fiyat farkları 1200tl
Soğutucu yeter yetmese bile o fiyat farkına daha iyisi alınır o yüzden düşürmek daha mantıklı
SSD olarak twinmos xtreme dramli olduğu için daha iyi olur
1200tl vermek istiyorsan biostar al cebimde kalsın diyorsan asusB650mr mı alıyım yani reis
Hazır sistem olduğu için 750w yapamıyomEğer ryzen 9 takmıcaksan ikiside senin için yeterli olur.
anakartı asus m-r alıp m-p'ye vereceğin paraya xpg kasanın 650 wattı değilde 750watt psu olanı alabilirsin. 750w olanın kalitesi daha iyiymiş.
Yani ikiside iyi mi? ilerde para olunca 7 7800x3d fln yaparım belki1200tl vermek istiyorsan biostar al cebimde kalsın diyorsan asus
İstanbulTamam reis 40 i çok geçmesin
Nerde oturuyon?