Neler Yeni

4000TL MONİTÖR ÖNERİSİ

Kenneth Omeruo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Mert Kaya
Bütçe
4000
FPS oyunları oynayacağım bir monitör arıyorum. Ekran kartı RTX 4060. Bütçe 4000

Kenneth Omeruo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Mert Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.gaming.gen.tr/urun/1890...1ms-full-hd-adaptive-sync-ips-gaming-monitor/ iyzico kampanyası ile yaklaşık 3900 TL civarına geliyor,tavsiye ederim.
iyzicoyu kullanması nasıl oluyor ben kendi kredi kartımdan taksitle ödemek istiyorum yine de kullanabilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.gaming.gen.tr/urun/1890...1ms-full-hd-adaptive-sync-ips-gaming-monitor/ iyzico kampanyası ile yaklaşık 3900 TL civarına geliyor,tavsiye ederim.
bir de bu da iyi midir?

Efee35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efe
iyzicoyu kullanması nasıl oluyor ben kendi kredi kartımdan taksitle ödemek istiyorum yine de kullanabilir miyim?

bir de bu da iyi midir?
Philps için bende sipariş verdim gelmesini bekliyorum sanada öneririm araştırıpta aldım bende hem itopyada indirimde iken kaçırma bence

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Meto155

bir de bu da iyi midir?
taksit oluyor diye biliyorum hocam.İyzicoda hesap açıp giriş yapacaksınız sonra kampanyaya katılıp gaming gen den iyzico ile ödeme yapıcaksınız cashback bakiyeniz iyzico sanal kartınıza yatıyor,o parayı istediğiniz gibi harcayabilirsiniz veya istanbulkart ile kendi kartınıza çekebilirsiniz.

Philipsten daha kaliteli ve canlı bu arada dellin görüntüsü almanızı öneririm.

tavsiyen için teşşekür ederim satın aldım
Hayırlı olsun hocam yeni gördüm İyzico kampanyasını kullandınız değil mi ekstra ilk harcamaya 300 tl daha hediye vardı.

Kenneth Omeruo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Mert Kaya
taksit oluyor diye biliyorum hocam.İyzicoda hesap açıp giriş yapacaksınız sonra kampanyaya katılıp gaming gen den iyzico ile ödeme yapıcaksınız cashback bakiyeniz iyzico sanal kartınıza yatıyor,o parayı istediğiniz gibi harcayabilirsiniz veya istanbulkart ile kendi kartınıza çekebilirsiniz.

Philipsten daha kaliteli ve canlı bu arada dellin görüntüsü almanızı öneririm.

Hayırlı olsun hocam yeni gördüm İyzico kampanyasını kullandınız değil mi ekstra ilk harcamaya 300 tl daha hediye vardı.
evet kullandım sağolun

Top Bottom