Selam elimde şu anda MSI 23.6 75Hz 1ms curve monitör var gayet memnunum ama çift ekran yapmak istiyorum o yüzden 1 tane daha monitör alacağım. 144Hz ve üzeri istiyorum. Amacım oyun oynamak ne önerirsiniz?
Kavisli önerin var mı hocamBunu alabilirsin.![]()
Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2 arkadaşım da aldı hiç bi sorun yok ve bunlar teknolojik aletler kusursuz olmasını bekleyemeyiz benim 2 arkadaşım da sorunsuz kullanıyor ve dediğin sorunlar yok o yüzden de önermek istedim asus tuf serisine de bakabilir illa samsung alacak diye bi kaide yok teşekkürlerÖnerdiğin model hem va panel hemde ghosting sorunlu.
yorumlar hiç öyle demiyor valla herkes memnun bende de crg50 modeli var samsungun ondan da memnunum samsungun panelleri çoğu monitör de kullanılıyor bilmiyorsan söyleyeyim dedim iyi forumlarİstersen araştır bak kronik ghosting sorunlu va panel birde alınmaz.
VA panel alınmaza katılmıyorum tn panel alınmaz ama va panel alınır ve ihtiyaca göre de değişir ips panel çok daha iyi gösteriyor renkleri o konuda haklısın.Forumlardan bakarsanız anlarsınız zaten sorunlu model olduğunu onu geçtim va panel alınmaz.