- Konu Sahibi Konu Sahibi
butce 4k ıdı hocam maalesef aşamam zar zor topladım.4800 e redmi 10c var hocam mobile legends wild rift 60 fps oynatıyor arkadaşımda var
Mesaj otomatik birleştirildi:
10c alamazsanız da 2. El bakın
butce 4k ıdı hocam maalesef aşamam zar zor topladım.4800 e redmi 10c var hocam mobile legends wild rift 60 fps oynatıyor arkadaşımda var
10c alamazsanız da 2. El bakın
Yerinde olsam omix almam samsung tarafına yoğunlaşman daha iyi olucaktır benceBu fiyat aralığında omıx x300 ve x400ü beğendim. x300 3gb olduğu için pek sıcaj bakmıyorum. Infınıte diye bir markada varmış ama bakmadım. 2. el önermeyin lütfen maalesef alamam. Wild Rift'i 60fps bide PUBG v.s oyunları açsa yeterli olur. Önerilerinizi bekliyorum.
Ben c40 kullanıyorum oyun performansı gayet iyihocam a04 5k fiyatı c40a baktım işlemci çöp gibi geldi. realme c21-y de x400 laciverti gibi işlemci v.s aynı diğer özellikleri daha kötü. Neden önerdiniz?
4kya Samsung yokki hocamYerinde olsam omix almam samsung tarafına yoğunlaşman daha iyi olucaktır bence
tabii ki hocam daha iyi markalar varken almak isterim ama bütçe 4k maalesef bundan iyisi yok gibi.hocam omix markası pekte iyi sayılmaz, ucuz diye alınır ama çokta önermiyorum
Bence kaçak kaydı yapılmış bir note10s alınabilir4kya Samsung yokki hocam
tabii ki hocam daha iyi markalar varken almak isterim ama bütçe 4k maalesef bundan iyisi yok gibi.
Dedimya hocam 2. El önerisi istemiyorum diye daha önce sıkıntılar olmuştu guvenemiyorum.Bence kaçak kaydı yapılmış bir note10s alınabilir
Yada a04
Ben sadece bu fiyatların üzerine attım.hocam a04 5k fiyatı c40a baktım işlemci çöp gibi geldi. realme c21-y de x400 laciverti gibi işlemci v.s aynı diğer özellikleri daha kötü. Neden önerdiniz?
Teşekkür ederim attığınız telefonlarda gayet güzel bilindik markalar. Şuanda x600un siparişini veriyorum. Teşekkür ederim cevaplarınız için. İncelemesini yaparım internette çok kaynak yok :dBen sadece bu fiyatların üzerine attım.
Hocam x600 ne kadara aldınız?Teşekkür ederim attığınız telefonlarda gayet güzel bilindik markalar. Şuanda x600un siparişini veriyorum. Teşekkür ederim cevaplarınız için. İncelemesini yaparım internette çok kaynak yok :d
2.el değil ztn hocam kaçakDedimya hocam 2. El önerisi istemiyorum diye daha önce sıkıntılar olmuştu guvenemiyorum.
X600 ü ne kadara aldınızki hocamTeşekkür ederim attığınız telefonlarda gayet güzel bilindik markalar. Şuanda x600un siparişini veriyorum. Teşekkür ederim cevaplarınız için. İncelemesini yaparım internette çok kaynak yok :d
evet dostum bu bütçede en iyisi olabilir4kya Samsung yokki hocam
tabii ki hocam daha iyi markalar varken almak isterim ama bütçe 4k maalesef bundan iyisi yok gibi.
yarın sıparıs verecegım 4100tl2.el değil ztn hocam kaçak
X600 ü ne kadara aldınızki hocam