Hocam 0,8ms mprt mi? ben göremedim de.Asus vp249qgr
Biraz daha çıkıp alabiliyorsan kesinlikle liyama.
Iiyama G-Master G2470HSU-B1 24" 0.8 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Iiyama G-Master G2470HSU-B1 24" 0.8 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Iiyama G-Master G2470HSU-B1 24" 0.8 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
MprtHocam 0,8ms mprt mi? ben göremedim de.
ya da gaming gecesini mi beklemeli miyim?Asus vp249qgr
Biraz daha çıkıp alabiliyorsan kesinlikle liyama.
Iiyama G-Master G2470HSU-B1 24" 0.8 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Iiyama G-Master G2470HSU-B1 24" 0.8 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Iiyama G-Master G2470HSU-B1 24" 0.8 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Daha fazla bekleme her şey zamlanıyor. Birkaç gün önce almak isteseydin hp omen 25i vardı aynı fiyatta şimdi 6000 tl oldu. Buna da yakın zamanda zam gelir diye düşünüyorum.ya da gaming gecesini mi beklemeli miyim?
bu akşam zaten belki bişey düşer diye demiştim teşekkür ederim ayrıca kdv zammı monitötlere yansıyacak mı??Daha fazla bekleme her şey zamlanıyor. Birkaç gün önce almak isteseydin hp omen 25i vardı aynı fiyatta şimdi 6000 TL oldu. Buna da yakın zamanda zam gelir diye düşünüyorum.
Bu akşam ise bekle biraz ama iyi şeylere indirim yapacaklarına inanmıyorum şahsen.bu akşam zaten belki bişey düşer diye demiştim
Bilmiyorum. Ama herşeye zam geliyor mart ayında dellg2722hs almıştım şimdi 6000 lira falan olması lazım. Daha geçenlerde vp249qgr 3800 tl den 4200 lira oldu. Hp omen 25i 6000 tl oldu. 4000 liraya alabildiğimiz g24f2 5000 tl oldu.ayrıca kdv zammı monitötlere yansıyacak mı??