Vala bimden bolbol yetiyo bana .dheinz dişinda ketçap mayonez tüketmiyorum
Vala bimden bolbol yetiyo bana .dheinz dişinda ketçap mayonez tüketmiyorum
bu ülkenin insanını ketçap indirimi değerlendirecek yere getirenlerin...Acisiz:
Erkeklere özel acılı: https://app.hb.biz/DbsFxzhGFuPY
Hazır çorba Knorr ve Calve indirimli diğer ürünler: https://app.hb.biz/G80MrAwAZcvJ
Alıntıyı görüntüle
Sepette 21₺
Ben aliyorum reis 2024 aralık oluyor bazilari 2025 hatta zaten bu kapali kutu son tarihi gelmiş olayi imkansiz.Genelde son kullanma tarihi 1 ay kalmış ürünleri indirime koyuyorlar, 10 lira fazla verip bozulmayacak bir ürün açın bence
teşekkür ederim almayacaktım aldımCalve yahudi malı. Umrunda olmayanlar için degil dikkat edip bilmeyenler için yaziyorum. "Ee yani?" gibi saçma cevaplar atmayalım lütfen.
Ben insan olana yazdım koçum sen naparsan yap. İstersen çevir üzerine dik otur bananeteşekkür ederim almayacaktım aldım
Cola indirimi de gelirmi sizdenBen insan olana yazdım koçum sen naparsan yap. İstersen çevir üzerine dik otur banane
Filistinliler her ne kadar dostumuz değilse yahudiler de o kadar dostumuz değil.teşekkür ederim almayacaktım aldım
ben dostumuz mu dedim boykot çağırısı yapan ben miyimFilistinliler her ne kadar dostumuz değilse yahudiler de o kadar dostumuz değil.
Keşke bunun farkında olsan.
Yahudiler Türkiye Türklerini sevmez yoksa Türkler ile araları iyidir.
Adam boykot çağrısı yapmamış, istersen dikkatlice oku: "Umrunda olmayanlar için degil dikkat edip bilmeyenler için yaziyorum." Diyor.ben dostumuz mu dedim boykot çağırısı yapan ben miyim
İsrail malı diyerek ne yapmaya çalışıyor siz dolaşıp firmaların hangi ülkenin olduğunu yazıyorsunuz birde gelmiş boykot çağrısı yapmamış diyorAdam boykot çağrısı yapmamış, istersen dikkatlice oku: "Umrunda olmayanlar için degil dikkat edip bilmeyenler için yaziyorum." Diyor.
Ulan sen harbi okuduğunu anlamayan bir insansın, adam sadece bu İsrail malı bu konuda hassasiyeti olan almasın yazmış. Boykot değil bu, yanlızca İsrail malına hassasiyeti olupda bu ürünün İsrail malı olduğunu bilmeyenleri bilgilendirmiş.İsrail malı diyerek ne yapmaya çalışıyor siz dolaşıp firmaların hangi ülkenin olduğunu yazıyorsunuz birde gelmiş boykot çağrısı yapmamış diyor