switch türü?400TL Altı mekanik klavye arıyorum
1 kuruş ile kurtarıyor400TL Altı mekanik klavye arıyorum
evet bunu önerecektim bende1 kuruş ile kurtarıyor
Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Rampage orion400TL Altı mekanik klavye arıyorum
Bu klavyeyi mi kullanıyorsunuz ?Rampage orion
Hayır?Bu klavyeyi mi kullanıyorsunuz ?
Önermiyorum çünkü.Aynı klavyeyi daha önce birkaç ay kullandım ve tuş basmama sorunu oldu,iade ettim.Sadece bende değil birçok kişi aynı şikayetten muzdarip.Hayır?
Anladım. Bilgi için sağol önerilerde artık önermeyeceğim.Önermiyorum çünkü.Aynı klavyeyi daha önce birkaç ay kullandım ve tuş basmama sorunu oldu,iade ettim.Sadece bende değil birçok kişi aynı şikayetten muzdarip.
önerebilceğim indirimde bir klavye var bakmanı öneririm https://www.itopya.com/gamebooster-g902-strike-rainbow-blue-switch-siyah-mekanik-gaming-klavye/400TL Altı mekanik klavye arıyorum
Rica ederim, bazı forum kullanıcıları gibi kızgın veya gülme emojisi yerine bu şekilde bilgilendirmek çok daha iyi olur bence.Anladım. Bilgi için sağol önerilerde artık önermeyeceğim.