Drop Plus çöp, Fury X çöp, ETX750 çöp o zaman.Warlock’da da gördüm, başka klavyelerinde de gördüm. Bunda da %90 vardır.
Drop Plus çöp, Fury X çöp, ETX750 çöp o zaman.Warlock’da da gördüm, başka klavyelerinde de gördüm. Bunda da %90 vardır.
Gamepower'ın hayrını göremedik ki bi türlüDrop Plus çöp, Fury X çöp, ETX750 çöp o zaman.
Red switch e mi geçtiler? link![]()
E yazmıyor hiçbir yerde red diyeMonster Pusat K3 Pro Mechanical Gaming Keyboard | Monster Notebook
Mekanik oyuncu klavyesi, reflekse dayalı oyunlarda en güçlü silahınız olacak! Monster Pusat serisi gaming klavye ile mücadelelerinizi daima zaferle noktalayın!www.monsternotebook.com.tr
aynı linkRed switch e mi geçtiler? link![]()
Maviyken de yazmıyordu.E yazmıyor hiçbir yerde red diye
forum.donanimarsivi.com
Sitede arka plan resimlerinde switch rengi görülebiliyordu.Maviyken de yazmıyordu.
Monster Pusat K3 Pro Artık Red Switch!
Selamlar, Pusat K3 Pro almak isteyip blue switch olduğundan dolayı alamayanlar var ise artık stoklara değişmemek üzere red switch olarak gelmiş, az önce Monster çalışanlarından öğrendim. Siteye bu bilgiyi de yarın ekleyeceklerini söylediler.forum.donanimarsivi.com
alllll gamakay alaaaaaaElimde bulunan TRUST GXT890 'I satıp üstüne bir miktar para ekleyerek yeni bir klavye almak istiyorum.
Bütçe birazcık esneyebilir.
Önereceğiniz klavye Mavi Switch olmasın yeterli.
Aklımda ki klavye; GAMAKAY MK61