Teşekkürler inceliyorumgamebooster g902 strike kullanıyorum 1 aydır güzel bence mavi switch oldugundan ses fazla sadece
GameBooster G902 Strike RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameBooster G902 Strike RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameBooster G902 Strike RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.600,69 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
aynen bende onun incelemesine bakarak almayı düşündüm de incelemeden sonra klavye 900'leri gördü (Red) :/@pickpocket almıştı, performaxı.
Piyasayi bilmiyorum ama redragon kumara k552Piyasayı bilmiyorum ama 350-450 TL arası mekanik klavye önerisi olan var mı F/P
bu 700 tlPiyasayi bilmiyorum ama redragon kumara k552
bakıyorumBuyurun.
Redragon Usas RGB
500 tl aşıyor beni biraz
Blue Switch DİKKAT !! Ancak forumda incelemesi mevcut kırmızı olanının. Bir bakmanı öneririm.
Konu: https://forum.donanimarsivi.com/konu/performax-g-xargon-outemu-red-switch-klavye-incelemesi.494228/
uzun süredir kırmızısını bekliyorum 350 bandına ama uçtu gitti mavisi var ama ses sebebiyle kırmızı tercihim. Bir incelemeye göz at.
Arkadaş mekanik istiyor.G213 tavsiye ederim
Pardon sorryArkadaş mekanik istiyor.