400TL Mouse Önerisi

Biraz daha bütçen varsa steel series sensei ten modelini öneririm
400 tl bandında iste hyperx pulsefire surge muazzam rgb aydınlatmalı çok iyi sensörü olan bir mouse

Bildiğimiz hatta daha önce tecrübe ettiğimiz konunun içeriğine uygun tavsiyelerimizi iletiyoruz. Konu başlığı 400tl Mouse Önerisi olunca internete 400tl Mouse yazıp karşımıza ilk çıkan mouse'un linkini atmıyoruz.
O zaman konuyu çarpıtmadan bir öneride bulunmanız gerekirdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burasi birbirimizi eleştirmek için değil

Biraz daha bütçen varsa steel series sensei ten modelini öneririm
400 TL bandında iste hyperx pulsefire surge muazzam RGB aydınlatmalı çok iyi sensörü olan bir mouse
evet hyperx fiyatına göre çok iyi bi sensörü var bunu yazacagım bi kenara teşekkürler ama sensei ten e hiç ısınamadım ya hoşuma gitmiyor o mouse

Zowie mouselerede bakmani oneririm
zaten ilk olarak aklımda zowie mouse lar var ama şuan stok olmadıgı için fiyatları çok fahiş durumda eğer bu fiyat aralıgında dhaa iyi bir şey varsa ona yonelebilirim

O zaman konuyu çarpıtmadan bir öneride bulunmanız gerekirdi.
Burasi birbirimizi eleştirmek için değil
Ben zaten önerimi yaptım hocam. Ama sizin gibilerin nesli bu forumda tükenene kadar durmayacağım. Vesselam.

evet hyperx fiyatına göre çok iyi bi sensörü var bunu yazacagım bi kenara teşekkürler ama sensei ten e hiç ısınamadım ya hoşuma gitmiyor o mouse

zaten ilk olarak aklımda zowie mouse lar var ama şuan stok olmadıgı için fiyatları çok fahiş durumda eğer bu fiyat aralıgında dhaa iyi bir şey varsa ona yonelebilirim
Ben de açıkçası sensei ten ile pulsefire surge arasında kalmıştım ama qp bilişim garaj ürünlerinde 400tl ye yakaladım sensei ten i direk yapıştırdım.
Surge güzel mouse 360 derece ledli falan ama sensei ten de ki sensör piyasadaki en iyi mouse sensörü bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,604
Üyeler
187,953
Son üye
Spider-Man
Geri