4050 emsali laptop önerisi

Mtsn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
407
Bayadır takip etmiyorum piyasayı kaç lira olduğunu bile bilmiyorum ortalama laptopların 4050 olur biraz düşüğü olur o civarlarda f/p laptop önerisi yapabilir misiniz bütçe sınırım yok o grupta kalitesine göre en uygununu alıcam

Bayadır takip etmiyorum piyasayı kaç lira olduğunu bile bilmiyorum ortalama laptopların 4050 olur biraz düşüğü olur o civarlarda f/p laptop önerisi yapabilir misiniz bütçe sınırım yok o grupta kalitesine göre en uygununu alıcam
bunu öneririm fiyatına göre gayet iyi

• Beğen
Reaksiyonlar: Mtsn
Usta ben almayı düşünüyorum. Baya ucuz oluyor yani 3-4k oynuyor. Site güvenilir midir? Ayrıca şu laptop sence alınır mı? En ucuz 3060 bu. https://www.hepsiburada.com/hp-vict...musu-68p42ea-p-HBCV00003FHQFP?magaza=METAPLUS BİLGİ TEKNOLOJİLERİ&url_src=and-product-detail

Usta ben almayı düşünüyorum. Baya ucuz oluyor yani 3-4k oynuyor. Site güvenilir midir? Ayrıca şu laptop sence alınır mı? En ucuz 3060 bu. https://www.hepsiburada.com/hp-vict...musu-68p42ea-p-HBCV00003FHQFP?magaza=METAPLUS BİLGİ TEKNOLOJİLERİ&url_src=and-product-detail
3 4k fazla verip kesinlikle 4060 alınmalı her açıdan daha güncel
illa 4050 alırım dersen gene bu bütçelere çıkman gerekbilir
benden sana tavsiye benim dediğimi al
satıcı hakkında bilgim yok ama puanı güzel duruyor

3 4k fazla verip kesinlikle 4060 alınmalı her açıdan daha güncel
illa 4050 alırım dersen gene bu bütçelere çıkman gerekbilir
benden sana tavsiye benim dediğimi al
satıcı hakkında bilgim yok ama puanı güzel duruyor
Şu site dolandiriciysa sorun yaşarım. O siteden almayı düşünmüyorum. Kendi sitesi çok sorun. Güven vermiyor. Hb veya Tyol olsa hemen alırdım. En düşük 3060 23k, en düşük 4060 ise 33k-34k falan..yani arada baya fark var. 2-3k fark olsa zaten hiç demem direkt alırım. Ayrıca yeni konu açtım bakabilir misin?

Şu site dolandiriciysa sorun yaşarım. En düşük 3060 23k, en düşük 4060 ise 33k-34k falan..yani arada baya fark var. 2-3k fark olsa zaten hiç demem direkt alırım. Ayrıca yeni konu açtım bakabilir misin?
sana attığım link 30k kanka gidip onu al benim attığım link güvenilir

bütçe tam olarak ne kadar ?
35k falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana diyon zannettim :D

Eyvallah

Site güvensiz duruyor

35k falan

Bana diyon zannettim :D

Eyvallah

Site güvensiz duruyor
Biraz çıkabilirsen bu
Çıkamazsan bunlardan biri

Site güvenilir trendyolda ve Hepsiburada satışlar yapıyorlar

Ben de öneririm hatta sipariş ettim . excalibur diye önyargın olmasın öyle bir şey yok ben g650 modelini kullandım valla mis gibi maşallah he tek sıkıntısı 3 ayda bir temizle veya temizlet fanlar çok ses çıkarıyor toz girince. bu fiyata bulamazsın <3

Biraz çıkabilirsen bu
Çıkamazsan bunlardan biri

Site güvenilir trendyolda ve Hepsiburada satışlar yapıyorlar
Ben güvensemde peder aldırmaz burdan o yüzden diğer ikisine bakayım
Ekran kalitesi olarak farkeder mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,352
Üyeler
187,663