kendiniz topluyorsanız hem seçtiğiniz işlemciler hemde ekran kartı fp olarak bana göre çöp denebilecek bi seviyede 4060 ti 16gb yerine saf güçte ve oyundaki değerlerde daha üstte olan 7700xtyi işlemci olarak ise 7500fi öneririm hatta işlemciden kalan bütçe ile rx 7800xtye bakabilirsiniz 2kda çok güzel bi kart4060 16gb ile 8500g mi daha iyi olur 8400f mi
olabilir hocom yazmayı unutmusumİkisi de olmaz 8500g dahili ekran kartı var demek yani ekran kartı yoksa kullanılmalı ama sende var. 8400f te gereksiz pahalı bir işlemci sanırım yapay zekayla alakalı bir şey veya dahili ekran kartı vardı yine yani o da alınmaz
Ryzen 7500f alabilirsin senin attıklarından kötü değil ama daha ucuz.
Ayrıca 4060 16gb yok, 4060ti 16gb olabilir mi o?
teşekkürler hocam bu konu pc toplama hakkında çok bir bilgim yok maalesefkendiniz topluyorsanız hem seçtiğiniz işlemciler hemde ekran kartı fp olarak bana göre çöp denebilecek bi seviyede 4060 ti 16gb yerine saf güçte ve oyundaki değerlerde daha üstte olan 7700xtyi işlemci olarak ise 7500fi öneririm hatta işlemciden kalan bütçe ile rx 7800xtye bakabilirsiniz 2kda çok güzel bi kart
bişi değil insanlık hali olabilir iyi forumlarolabilir hocom yazmayı unutmusum
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler hocam bu konu pc toplama hakkında çok bir bilgim yok maalesef
Tamamen katılıyorumkendiniz topluyorsanız hem seçtiğiniz işlemciler hemde ekran kartı fp olarak bana göre çöp denebilecek bi seviyede 4060 ti 16gb yerine saf güçte ve oyundaki değerlerde daha üstte olan 7700xtyi işlemci olarak ise 7500fi öneririm hatta işlemciden kalan bütçe ile rx 7800xtye bakabilirsiniz 2kda çok güzel bi kart