Neler Yeni

4060/4060 Ti vs RX6800

Metanoia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erdem B.
Geçen sene üniversitem şehir dışında olduğu için laptop satın almıştım,şuan İstanbul'da aile evindeyim.Hepinizin bildiği gibi laptopların performansı çok mutlu etmiyor üstüne üstlük kullandığım laptopın GPU'su 45W.
Yani anlayacağınız artık taşınabilirlikle işim olmadığı için TAKASLA kasaya geçmek istiyorum.

Aklıma takılan ise hem donanım arşivinde hem de global kanallarda RX6800'ün daha iyi olduğunu gördüm ama AMD GPU'lar hakkında çok bilgi sahibi değilim ve RX6800'lü kasa çok az var ilanlarda.Sizce 4060Ti'a yatırılan para israf mıdır?

Benim Laptop'ım:

Son düzenleme:

Taco Lynx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ömer
Geçen sene üniversitem şehir dışında olduğu için laptop satın almıştım,şuan İstanbul'da aile evindeyim.Hepinizin bildiği gibi laptopların performansı çok mutlu etmiyor üstüne üstlük kullandığım laptopın GPU'su 45W.
Yani anlayacağınız artık taşınabilirlikle işim olmadığı için kasaya geçmek istiyorum.

Aklıma takılan ise hem donanım arşivinde hem de global kanallarda RX6800'ün daha iyi olduğunu gördüm ama AMD GPU'lar hakkında çok bilgi sahibi değilim ve RX6800'lü kasa çok az var ilanlarda.Sizce 4060Ti'a yatırılan para israf mıdır?

Benim Laptop'ım:
bence 4060ti ye para verilmez

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,173
İsim
Emir
6700xt 4060ti den saf güçte bile öndeyken rx 6800 tabii ki daha iyi.Fakat hazır sistem alacaksanız kendiniz 0 parçalar alıp 2.el ekran kartı almak en mantıklısı

Metanoia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erdem B.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6700xt 4060ti den saf güçte bile öndeyken rx 6800 tabii ki daha iyi.Fakat hazır sistem alacaksanız kendiniz 0 parçalar alıp 2.el ekran kartı almak en mantıklısı
2. el laptop maalesef alıcı bulmuyor,,2-3 ay önce ilana koydum,ilan süresi bitinceye kadar kimse yazmadı.Takas hariç elden çıkaramam gibi duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence 4060ti ye para verilmez
Laptopu nakit olarak elden çıkaramadığımı düşünürsek fikrin değişir mi?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,173
İsim
Emir
2. el laptop maalesef alıcı bulmuyor,,2-3 ay önce ilana koydum,ilan süresi bitinceye kadar kimse yazmadı.Takas hariç elden çıkaramam gibi duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Laptopu nakit olarak elden çıkaramadığımı düşünürsek fikrin değişir mi?
Fiyatının üstünden koyduysanız normaldir.Eskiyse de bir şey idyemem

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Abdullah
7800xt veya veya ikinci el 3090 alabilirsin 4060 ti yerine. Ortalama 20 bin gibi ekran kartı bütçen varsa. Ya da yeni nesili beklersin bir kaç ay daha

Metanoia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erdem B.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
7800xt veya veya ikinci el 3090 alabilirsin 4060 ti yerine. Ortalama 20 bin gibi ekran kartı bütçen varsa. Ya da yeni nesili beklersin bir kaç ay daha
Takasla almayı düşündüğüm için yeni seriyi alacak bi bütçem yok.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Yani anlayacağınız artık taşınabilirlikle işim olmadığı için TAKASLA kasaya geçmek istiyorum.

Benim Laptop'ım:
evet israfdir

Metanoia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erdem B.
Yerimde olsan nasıl bi kasa arardın takas için?Kartın yaygın olması gerek çünkü laptopla takas yapacağım.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Laptop piyasası çok hızlı değil, fiyatını doğru ayarlamak gerek. Fiyatı gereksiz yüksekse zaten hiç gitmez. Sıfır fiyatına endeksleyip satmak zor iş, örneğin senin laptop 35k, 30k ya koyayım dersen adam 5k koyar sıfırını alır veya belki msi olmasın monster olsun sıfır olsun vs. Önemli olan kendini alıcı yerine koyup bu ürünü ne kadar olsa alırdım diye sormak. Tabii ki küçük şehirlerde vs fiyat t
yine düşecektir. Hızlı satmak istersen al sat yapan mağazalar fiyatı biraz öldürür ama işini seri çözersin. Onun dışında amd vs nvidia meselesi saf güç vs özellik meselesidir. Örneğin ben nvidia broadcast kullanayım dersin, görüntüyü bozmadan frame gen kullanayım dersin nvidia tercih edersin veya cs oynayayım, valo oynayayım sadece fps yüksek olsun dersin amd tercih edersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,772
Üyeler
165,587
Son üye
sağtık1
Top Bottom