Neler Yeni

4060 ekran kartı tutucu !!

bleed_

80+
Reaksiyon skoru
12
Ekran kartım hafif olsa bile kasa büyük olduğu için ekran kartının zamanla sarkacağını düşündüm ve böyle bir aparat aldım. Sizce uymuş mu, ekran kartını fazla mı yukarı kaldırmış??

Ekler

• IMG_3342.webp
    IMG_3342.webp
    730.1 KB · Hit: 45
  • IMG_3343.webp
    IMG_3343.webp
    825.6 KB · Hit: 43
Ekran kartım hafif olsa bile kasa büyük olduğu için ekran kartının zamanla sarkacağını düşündüm ve böyle bir aparat aldım. Sizce uymuş mu, ekran kartını fazla mı yukarı kaldırmış??
O ekran kartının sarkma olasılığı çok düşük sarksa bile aman aman bir sarkma olmazdı boşa masraf.

O ekran kartının sarkma olasılığı çok düşük sarksa bile aman aman bir sarkma olmazdı boşa masraf.
haklısın sarkmaz fakat kasanın vidaları nın bağlandığı kısım aşınmış durumda vidalar zor tutuyor diyebilirim. bu durumda sarkar

normal durumda sarkmaz aynı model 4060 kullanıyorum emin olun sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.
Kasa neden büyük tercih ettiniz merak ettim

IMG_5683.webp
ben görünüş için böyle bir şey almıştım argb 2 fanlı olduğu için sarkması zor ihtimal ama dediğim gibi görünüş için aldım

Alıntıyı görüntüleben görünüş için böyle bir şey almıştım argb 2 fanlı olduğu için sarkması zor ihtimal ama dediğim gibi görünüş için aldım
güzel durmuş hocam güle güle kullanın 👍
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam konu ile alakasız bu kasaya bir egzoz fan alırsanız iyi olur sıcak havayı dışarı atması için

hocam konu ile alakasız bu kasaya bir egzoz fan alırsanız iyi olur sıcak havayı dışarı atması için
evet kesinlikle

normal durumda sarkmaz aynı model 4060 kullanıyorum emin olun sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.
geliştirmeye açık olması için. onümüzdeki yıl üç fanlı bir karta geçeceğim de

sizce kartı çok yukarı itmiş mi tutucu
peki ekran kartım sence doğal pozisyonunda mı yoksa tutucu fazla mı yukarı kaldırmış

sizce kartı çok yukarı itmiş mi tutucu

peki ekran kartım sence doğal pozisyonunda mı yoksa tutucu fazla mı yukarı kaldırmış
biraz yukarı kaldırmış hocam. bende taktığı vida biraz sıkıntılıydı çok hafif eğiklik var

Teşekkür ederim hocam daha iyisi sizlerin olsun

O tutucu trendyol da 55 liralık olan değil mi?

iyi yapmışsın bende bendeki 4060 için destek kullanıyorum sarkıp büküleceğinden değil zamanla eskimenin önüne geçmek için, backplate olsa bile bazen kartlar direkt sarmasa bile x16 slotuna giren ucu yamuluyor hafif, ilerde ikinci el satmayı düşünüyorsan ekran kartını gayet mantıklı hafif bükük bir karttansa daha diri duran kart olur elinde

Geri