O ekran kartının sarkma olasılığı çok düşük sarksa bile aman aman bir sarkma olmazdı boşa masraf.Ekran kartım hafif olsa bile kasa büyük olduğu için ekran kartının zamanla sarkacağını düşündüm ve böyle bir aparat aldım. Sizce uymuş mu, ekran kartını fazla mı yukarı kaldırmış??
haklısın sarkmaz fakat kasanın vidaları nın bağlandığı kısım aşınmış durumda vidalar zor tutuyor diyebilirim. bu durumda sarkarO ekran kartının sarkma olasılığı çok düşük sarksa bile aman aman bir sarkma olmazdı boşa masraf.
güzel durmuş hocam güle güle kullanınAlıntıyı görüntüleben görünüş için böyle bir şey almıştım argb 2 fanlı olduğu için sarkması zor ihtimal ama dediğim gibi görünüş için aldım
hocam konu ile alakasız bu kasaya bir egzoz fan alırsanız iyi olur sıcak havayı dışarı atması içinEkran kartım hafif olsa bile kasa büyük olduğu için ekran kartının zamanla sarkacağını düşündüm ve böyle bir aparat aldım. Sizce uymuş mu, ekran kartını fazla mı yukarı kaldırmış??
evet kesinliklegüzel durmuş hocam güle güle kullanın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam konu ile alakasız bu kasaya bir egzoz fan alırsanız iyi olur sıcak havayı dışarı atması için
geliştirmeye açık olması için. onümüzdeki yıl üç fanlı bir karta geçeceğim denormal durumda sarkmaz aynı model 4060 kullanıyorum emin olun sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.
Kasa neden büyük tercih ettiniz merak ettim
peki ekran kartım sence doğal pozisyonunda mı yoksa tutucu fazla mı yukarı kaldırmışnormal durumda sarkmaz aynı model 4060 kullanıyorum emin olun sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.
Kasa neden büyük tercih ettiniz merak ettim
biraz yukarı kaldırmış hocam. bende taktığı vida biraz sıkıntılıydı çok hafif eğiklik varsizce kartı çok yukarı itmiş mi tutucu
peki ekran kartım sence doğal pozisyonunda mı yoksa tutucu fazla mı yukarı kaldırmış
Teşekkür ederim hocam daha iyisi sizlerin olsungüzel durmuş hocam güle güle kullanın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam konu ile alakasız bu kasaya bir egzoz fan alırsanız iyi olur sıcak havayı dışarı atması için
bu bana sıkıntı çıkarır mıbiraz yukarı kaldırmış hocam. bende taktığı vida biraz sıkıntılıydı çok hafif eğiklik var