4060 ekran kartı tutucu !!

bleed_

80+
Reaksiyon skoru
12
Ekran kartım hafif olsa bile kasa büyük olduğu için ekran kartının zamanla sarkacağını düşündüm ve böyle bir aparat aldım. Sizce uymuş mu, ekran kartını fazla mı yukarı kaldırmış??

Ekler

• IMG_3342.webp
    IMG_3342.webp
    730.1 KB · Hit: 49
  • IMG_3343.webp
    IMG_3343.webp
    825.6 KB · Hit: 48
iyi yapmışsın bende bendeki 4060 için destek kullanıyorum sarkıp büküleceğinden değil zamanla eskimenin önüne geçmek için, backplate olsa bile bazen kartlar direkt sarmasa bile x16 slotuna giren ucu yamuluyor hafif, ilerde ikinci el satmayı düşünüyorsan ekran kartını gayet mantıklı hafif bükük bir karttansa daha diri duran kart olur elinde
bence de, ekrankartını yukarı kaldırması bir problem olur mu peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zotac ağır değil. İleride de lazım olabilir de onu zaten vida rahatça tutuyor
evet ama bilinçli olma önemli

bence de, ekrankartını yukarı kaldırması bir problem olur mu peki
hafif kalkık olması gerek zaten desteğe ağırlık vermezsen bir işe yaramaz sadece vidaların tuttuğu tarafa kıyasla çok kaldırmamaya bak ayarlarken azar azar yükselt desteğe az bir şey yük bindiğinde bırak

hafif kalkık olması gerek zaten desteğe ağırlık vermezsen bir işe yaramaz sadece vidaların tuttuğu tarafa kıyasla çok kaldırmamaya bak ayarlarken azar azar yükselt desteğe az bir şey yük bindiğinde bırak
evet bence de böyle olmalı. bazıları hiç yukarı kaldırmasın diyo ama ekran kartını yukarı itmryince bi anlamı kalmıyor ztn

Geri