Neler Yeni

Çözüldü✓ 4060 Kararsızlığı ! Ne tercih etmeliyim ?

VitaeVAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömürhan URMAK
Bütçe
15000
Arkadaşlar merhaba yeni dizdiğim sistem için son parça olarak ekran kartım kaldı. Bütçem 15k Gigabyte 4060 Eagle 8GB seçeneklerim arasında oynadığım oyunlar yoğunluklu olarak online tabanlı rekabetçi oyunlardır.
Fakat 8GB olması ileride yorar denmesi (1080 Monitör 2k-4k oynamıyorum). Eagle versiyonları ısınma sorunu var ama az güç tüketimi ısınmayı azaltıyor vs denmesi hayli kafa karıştırıcı oldu.
500W PSU var 4060'ın güç tüketiminin bu kadar düşük olması ve teknoloji bakımından ileride olması çekici geliyor. Ne yapmam gerekir bütün önerilerinize açığım.
Şimdiden teşekkürler.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Gigabyte ürünleri ısınıyor olsa bile termal macun yenilemesinden sonra o aşırı sıcaklık düşüyor tabii öyle bu serideki en iyi soğutmaya sahip modelin sıcaklık değerlerine düşmüyor.

VitaeVAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömürhan URMAK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gigabyte ürünleri ısınıyor olsa bile termal macun yenilemesinden sonra o aşırı sıcaklık düşüyor tabii öyle bu serideki en iyi soğutmaya sahip modelin sıcaklık değerlerine düşmüyor.
Eagle değilde gaming modeli hakkında düşünceniz nedir ?

kdrk0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kadir
Steam
kdRookie
Arkadaşlar merhaba yeni dizdiğim sistem için son parça olarak ekran kartım kaldı. Bütçem 15k Gigabyte 4060 Eagle 8GB seçeneklerim arasında oynadığım oyunlar yoğunluklu olarak online tabanlı rekabetçi oyunlardır.
Fakat 8GB olması ileride yorar denmesi (1080 Monitör 2k-4k oynamıyorum). Eagle versiyonları ısınma sorunu var ama az güç tüketimi ısınmayı azaltıyor vs denmesi hayli kafa karıştırıcı oldu.
500W PSU var 4060'ın güç tüketiminin bu kadar düşük olması ve teknoloji bakımından ileride olması çekici geliyor. Ne yapmam gerekir bütün önerilerinize açığım.
Şimdiden teşekkürler.
Selam palit dual 4060 kullanıyorum çok memnunum daha iyi sogutması olan modeller illaki vardir ama buda gerçekten çok iyi bakmanı öneririm.

VitaeVAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömürhan URMAK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selam palit dual 4060 kullanıyorum çok memnunum daha iyi sogutması olan modeller illaki vardir ama buda gerçekten çok iyi bakmanı öneririm.
Yük altında sıcaklık ölçümü yaptınız mı yaptıysanız bilgilendirir misiniz max ortalama min gibi zahmet olmaz ise ?

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,858
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
4060 az watt çekiyor yani ısınmaz. 2 fanlı en ucuz hangisiyse onu alabilirsin.

kdrk0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kadir
Steam
kdRookie
Yük altında sıcaklık ölçümü yaptınız mı yaptıysanız bilgilendirir misiniz max ortalama min gibi zahmet olmaz ise ?
Yok estağfirullah optimizasyonu aşırı berbat olan ranch simulatorde sicakliga bakmıştım max 70 ama oyunun optimizasyonu çok kötü ayarlar yüksek-orta arasıydı.

VitaeVAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömürhan URMAK
Normal bir kart. Orta seviye soğutma zaten Gigabyteler böyle. Bu 4060lardaki en kötüsü Windforce modeli zaten.
Anlıyorum sizin öneriniz nedir seçimim eagle iyi midir yoksa msi asus vs mi düşünmeliyim yoksa 4060'dan vazgeçmeli miyim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok estağfirullah optimizasyonu aşırı berbat olan ranch simulatorde sicakliga bakmıştım max 70 ama oyunun optimizasyonu çok kötü ayarlar yüksek-orta arasıydı.
Teşekkürler

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,713
İsim
Fatih
4060 alacaksan en ucuzunu al. Rekabetçi oyunlar için de beklentini karşılar bence. Reflex de iyi bir teknoloji.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,697
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Şimdiden teşekkürler.
1080p için 4060ın gücü 8gb'da yeterli 4060ti da dediğiniz sorun var ama. AMD'ye hiç bulaşmanızı önermem tamamen kumar ve DLSS'i kaybetmeye ve reflexi kaybetmeye değmez derim.

VitaeVAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömürhan URMAK
4060 az watt çekiyor yani ısınmaz. 2 fanlı en ucuz hangisiyse onu alabilirsin.
Bu bütçe dolayında sizin tavsiyeniz ne olurdu 4060 şart değil ben dlss teknolojisi Watt tüketimi çekici geldiğinden aklımda bulunuyor fakat 8GB olması düşündürüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,651
Üyeler
168,332
Son üye
Gizemm
Top Bottom