RoverGonna
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Efe Elik
Arkadaşlar öncelikle merhaba gecenlerde hp victus 16 -r1000 serisinden amozondan bir freedos laptop satın aldım kurulumunu falan kendim hallettim sürücüleride Windows updateden yapmıstım fakat aygıt yöneticisine girdiğimde Görüntü bağdaştırıcısı sekmesinde ekran kartımın bilinmeyen aygıt şekilinde bir şey yazıyodu sanırım neyse sağ tıkla sürücüyü güncelleye bastım o günden bugüne hiçbir sıkıntısı olmadığını zannediyordum fakat bugun eski bilgisayarımdada severek oynadıgım''Kingdom Come Deliverance'' oyununu açmak istediğimde DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED şekilinde bir hatayla karşılaştım internette video falan izleyip halletmeyi denedim fakat sorun halen çözülmedi oyun açılmıyordu bende Geforce Experience uygulamasından sürücüleri kontrol edeyim o zaman diye girdiğimde uygulamanın siyah ekranlı bir şekilde açıldığını gördüm internetten gene çözüm ararken ekran kartı aklıma bir şüphe düşürdü ve aygıt yöneticisinden ekran kartını devre dışı bırakarak girmeyi denedim ve uygulamaya bu şekilde girdi ardından ekran kartını tekrar aktiflestirip yeni gelen güncellestirmeyi bilgisayara kurdum uygulamayı ekran kartı etkinken tekrar açmayı denediğimde gene açılmıyordu sonrasında acaba açmaya çalıştıgım oyunda ekran kartımı yuzunden boyle oluyor diyip tekrar cihazı devre dışı bırak diyip oyunu açmayı denedim ve bu sefer açıldı anlayacaganız üzere laptobu kurarken herhangi bir sürücüyü vb yüklememiş olabilir mi veya ekran kartı mı arızalı LOL oynarken bi sıkıntı çıkmamıstı ve Omen gaming hub a girdiğimdede GPU nun % kaç çalıştıgınıda gösteriyordu
NOT: WİN11 PRO kurulu
4060 Laptop GPU ekran kartı var yazmayı unutmusum
NOT: WİN11 PRO kurulu
Mesaj otomatik birleştirildi:
4060 Laptop GPU ekran kartı var yazmayı unutmusum