4060 lı laptop arıyorum bu alınır kı

hakanoncul9

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,116
Acer Nitro V15 ANV15-41 AMD Ryzen 7 7735HS 16GB 512GB SSD RTX4060 Freedos 15.6" Taşınabilir Gaming Bilgisayar NH.QSFEY.001

Bu fiyata bulabildiğim en iyisi bu gibi Daha iyi fiyata daha iyi önerim var diyen var mıdır

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangisi bütçene uyuyorsa onu tercih et

Hangisi bütçene uyuyorsa onu tercih et
görmüştüm de asusun işlemci acerin de ramı zayıf kalıyor gibi geldi bana

Acer Nitro V15 ANV15-41 AMD Ryzen 7 7735HS 16GB 512GB SSD RTX4060 Freedos 15.6" Taşınabilir Gaming Bilgisayar NH.QSFEY.001

Bu fiyata bulabildiğim en iyisi bu gibi Daha iyi fiyata daha iyi önerim var diyen var mıdır
bu nitro serisi alınmaz lenovo loq en iyisidir daha ucuzunu bulabilirim araştırıp

Asusta işlemciye 35w limit koyulması öneriliyor, hocam bu bütçede alınabilecek iki Rtx 4060 laptop bunlar zaten Msı pulse 16 HP victus 16 pahalı
msi ve victus %40-62.5 srgb panel veriyor onları almayı düşünmüyorum

bu nitro serisi alınmaz lenovo loq en iyisidir daha ucuzunu bulabilirim araştırıp

bulabilirsen değerlendiririm o da 8 gb ram bu arada

msi ve victus %40-62.5 srgb panel veriyor onları almayı düşünmüyorum

bulabilirsen değerlendiririm o da 8 gb ram bu arada
Olsun hocam yükseltirsiniz bu bütçedeki Msı victus falan çok kötü ekran gecikmeleri aşırı yüksek ve panelleri berbat 50 bin bütçeye kadar tüm gaming laptop modellerini denemişimdir lenovo bu işi çok iyi yapıyor aynı toyota corolla gibi sorunsuz şuanda meşgulüm araştırıp bulacağım size

görmüştüm de asusun işlemci acerin de ramı zayıf kalıyor gibi geldi bana

Buradaki ürün de 16 GB RAM'e sahip. Bunun 16'sıyla Nitro 5'in 16'sı farklı değil ki.
Nitro V 15 de sunduğu kaliteden dolayı geride kalıyor ve bu yüzden dolayı alınmaz oluyor bu fiyatlar için. TUF A15 CPU'suyla beraber daha iyidir.

Son bütçe nedir
40 a kadar veririm bi şeyler değişicekse

Buradaki ürün de 16 GB RAM'e sahip. Bunun 16'sıyla Nitro 5'in 16'sı farklı değil ki.
Nitro V 15 de sunduğu kaliteden dolayı geride kalıyor ve bu yüzden dolayı alınmaz oluyor bu fiyatlar için. TUF A15 CPU'suyla beraber daha iyidir.
tufu düşünmüyorum

Olsun hocam yükseltirsiniz bu bütçedeki Msı victus falan çok kötü ekran gecikmeleri aşırı yüksek ve panelleri berbat 50 bin bütçeye kadar tüm gaming laptop modellerini denemişimdir lenovo bu işi çok iyi yapıyor aynı toyota corolla gibi sorunsuz şuanda meşgulüm araştırıp bulacağım size
en iyiyi sunan acer ama en pahalısı da o

Geri