Acer nitro alınır mı

Selim3205

80+
Reaksiyon skoru
0
37kya
Acer Nitro V15 ANV15-41 AMD Ryzen 7 7735HS 16GB 512GB SSD RTX4060 Freedos 15.6"
Bu bilgisayar alınır mı
Garantisi vs bi sorun yaşatır mı

Bütçe en fazla ne kadar olur? Kullanımda pil süresi ve güç mü yoksa çoğunlukla güç mü önemli? Bu model diğerlerine göre geride kalıyor.

Bütçe en fazla ne kadar olur? Kullanımda pil süresi ve güç mü yoksa çoğunlukla güç mü önemli? Bu model diğerlerine göre geride kalıyor.
Hocam bütçe işi karışık amaç olarak genelde ufak tefek işler için ama ömrü uzun olsun ve yavaşlamasın
Ara sıra oyunda oynayabileyim kasmadan
Pil ömrü uzun olması çok mühim değil ama olursa güzel olur
Bütçe 40ı geçmesin ama daha çok 30 civarına kapatılabilirse güzel olur
Bir de güç daha önemli

Hocam bence alabilirsin yaklaşık 3 senedir kullanıyorum (i7 12700h 3050ti) pille ilgili ufak bir sorun olmuştu servise gönderdim 3-4 gün içinde hallettiler temizlik termal macun yenilemesi format attılar hiç ücret almadan hala daha kullanıyorum performansında 1gr azalma yok cayır cayır çalışıyor

Aradaki farka değecek güç ve kalite farkı bulunuyor ancak buna göre de pil ömrü çok daha geride.

Paylaşılan model kalite olarak geride. Hem parçaların gücü hem de bu parçaları soğutması bunlar kadar iyi değil.

V15 düşük wattlı daha kötü cihaz
@MoonWalk
attığı iki cihazda iyidir ben nitro 5 seçerdim ,soğutması daha iyi bence

V15 önermem klasik eski kasa acer aspire modelinin uzantısı soğutması iyi değil malzeme kalitesi de nitro 16dan kötü

Nitro 5, R5 7535HS'yle olsa daha düşük sıcaklığı olur. TUF A15, i7-12700H ile olursa sıcaklıkları çok daha yüksek olur R5 7535HS'ye göre. Nitro 5'in termal performansı daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,109
Üyeler
174,823
Son üye
RioMack
Geri