aynı fiyatta olacaksa en güncel olanı almak daha mantıklıİkisinin fiyat aralığı birbirine yakın olacak gibi. Hangisini alsam çok kararsızım. İkisi de 8GB ama 3060 Ti GRRD6X ve 256 bit. Hangisini tercih ederdiniz?
3060tiİkisinin fiyat aralığı birbirine yakın olacak gibi. Hangisini alsam çok kararsızım. İkisi de 8GB ama 3060 Ti GRRD6X ve 256 bit. Hangisini tercih ederdiniz?
AMD almak istemiyorum. 10 bini de çok geçmek istemiyorum açıkçası. 8GB muhabbetinden dolayı 3060 bile alasım var.ucuz olanı alırdım 4060 3070 seviyesinde çıkacak gibi duruyor piyasaya ti da alabilirsin 13 k ya var yada ucuza 7600 alabilirsin 6 7 kya
128 bit sorun oluşturur mu sizce bu konuda pek bilgim yok.aynı fiyatta olacaksa en güncel olanı almak daha mantıklı
hocam ne gibi bi sorun olabilir kiAMD almak istemiyorum. 10 bini de çok geçmek istemiyorum açıkçası. 8GB muhabbetinden dolayı 3060 bile alasım var.
128 bit sorun oluşturur mu sizce bu konuda pek bilgim yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada 1080P için düşünüyorum 2K çıkma gibi bir düşüncem yok. İşlemci R5 5600
arada 3kdan fazla fark varsa 3060ti daha mantıklı btw hele ikinci el alcaksan flnhocam ne gibi bi sorun olabilir ki
İkinci el almayı düşünmüyorum kesinlikle. Ama dediğiniz gibi arada fiyat farkı fazla olursa 3060Ti olmazsa 4060 almak daha iyi olacak gibime geliyor yeni yenidir.hocam ne gibi bi sorun olabilir ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
arada 3kdan fazla fark varsa 3060ti daha mantıklı btw hele ikinci el alcaksan fln
O zaman çıkmasını bekleyeceğiz temmuz diyor ama net bir tarih var mı acabadlss3 çok vantajlı bir özellik ve 40 serisi güncel.
4060 tercih ederim.
Bu videoları ben de izledim daha da kafam karıştı aynı şeyi ben de düşünüyorum 4060 bundan daha az performans verecek hemen hemen 3060Ti ayarında olacak gibime geliyor ama yenilik ve teknolojileri var işte4060 Ti zaten 3060 Ti gücünde. 4060 ondan da zayıf olacaktır.