- Konu Sahibi Konu Sahibi
Max 26-27 diyorsun sanırım7-8 ay kullanmışsın ürünler kullanılmış 2.el sadece kasa için 18-19 normal.
Max 26-27 diyorsun sanırım7-8 ay kullanmışsın ürünler kullanılmış 2.el sadece kasa için 18-19 normal.
monitör ile evet beklersen fazla vericek birini bulursun belki ama kasa satmak zaten zor.Max 26-27 diyorsun sanırım
Anladım teşekkür ederimmonitör ile evet beklersen fazla vericek birini bulursun belki ama kasa satmak zaten zor.
TeşekkürlerKasa 18 de monitör max 7 bin de : 25 bin
Mesela ne kadar fiyat koymam gerekİkinci el zaten alan yok 4060 5060 ti lı sistem fiyatına biri sıfır biri ikinci el 5 e 10 a katlayan bir sistemi almak yerine bunu almaları için çok çok çok ucuz bir fiyat koymanız lazım
Hocam bence tek tek bütün parçaların 2.el fiyatlarına sahibinden gibi yerlerden (letgo önermem orası fiyat şişirenlerle dolu) bakın (en ucuz olanına) ardından toplayın ona göre bir fiyat belirleyin. Muhtemelen arkadaşların söylediği fiyatlara gelecektir.Mesela ne kadar fiyat koymam gerek
Hani 2. El denilen bir şey var35k aldığım sistem nasıl 26 oluyor onu anlamaya çalışıyorum yardımcı olursanız
Kasa fiyatını söyledim dosrum monitörü görmedim. Monitör hakkında bir fikrim yok. Sistemin sıfırları 21-23bin ztn.Kanka toplam 35k aldım ne saçmalıyorsun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@WhoCares sen ne düşünüyorsun
Değerlendireyim bunu sağolunHocam bence tek tek bütün parçaların 2.el fiyatlarına sahibinden gibi yerlerden (letgo önermem orası fiyat şişirenlerle dolu) bakın (en ucuz olanına) ardından toplayın ona göre bir fiyat belirleyin. Muhtemelen arkadaşların söylediği fiyatlara gelecektir.