Konudan bağımsız Asus tuf a15 4050 140 wat ryzen 7 7735hs 16 gb ram 1 tb ssd windows 11 pro key var ekranın sağ alt menteşesi yapıştırma tamirli 36 ya satıyorum ucuz mu garanti yeni bitti
Konudakiler çıldırmış monitörsüz 40k veren enai kim bilmiyorum ama inanılmaz bir kazık atıyorsunuz taşlar çatlasa ederi 35 bak taşlar çatlasa diyorum 4070 = 5060 ti 16gb 5060 ti 16lı sistemleri 35 36dan sıfır olarak sattılar. 40 veren kimse düşünme. 35 deme sebebim de ekipmanlar, olmayan stoktan şişmiş fiyatlı ekipmanları mı yüksek hesapladılar ne yaptılar anlamış değilim
Yok ben sana anlatamıyorum, anlamıyorsun gerçekten iyi değilsin, aşağıda belirtmişim zaten ekipmanlı satıyorum dedim ekipmanları belirttim. O zaman gözlerini açacaksın konuda ki mesajları okuyacaksın o zaman, eleştiri yapacaksın. Tamam almasınlar benim sistemimi, gene satmayı deneyeceğim. Sabır ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben anlamıyorum seni de tutturmuşsun bi masa masa kardeşim ben komple satacağım komple satmak istiyorum diyorum sen hala yok tek satacaksın, yok öyle daha falan filan ya kardeşim ben öyle satıyorum, öyle de satmaya çalışacağım Allah Allah.
Komple ekipmanlı bir şekilde bunu da anla zaten ekipmanlı sattığım için yüksek fiyat biçmişim, Allah bir beyin vermiş anla yani.
Orada o arkadaşa neden öyle dediğimi de ısrarla anlamak istemiyorsun seninle tartışılmaz ya, yazma artık konuya gerçekten konuyu kapatalım gerek yok uzamasına.