keroshadow
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
peki ssd hakkında bilgin varmı bazılarında dram olmuyomuş falan bu ssd iyi midirthermalright alabilirsin, gayet güzel soğutur boşa sıvı soğutmaya 3-4k bayılmaya gerek yok, sistemin daboğaz yapmaz, ben al sat yaptım bu sistemi biraz da oynama vaktim oldu gayet akıcı, Hatta şuan R5 5600 ve Rx 6900 XT ile oyun oynuyorum halen darboğaz yapmıyor.
dram var evet ama daha hızlı bir ssd sistemini rahatlatacaktır. Şuan sistemin çok güçlü fakat m2 kısıtlıyor hızınıpeki ssd hakkında bilgin varmı bazılarında dram olmuyomuş falan bu ssd iyi midir
önerebileceğin bir ssd varmı yada naısl bir ssd almalıyımdram var evet ama daha hızlı bir ssd sistemini rahatlatacaktır. Şuan sistemin çok güçlü fakat m2 kısıtlıyor hızını
Gen 4 bir m2 ssd alırsan en az 3500 okuma yazma iyi olur, bu monitörü kullanıyorum renkleri falan şahane, kaliteli paneli var. Darboğaz yapmaz hayır. Sen internetteki verilere bakma, gerçek verilere bak, sentetik testler çoğu zaman yanıltır. Ben 5600 ile 6900xt ile her çözünürlükte %99 gpu kullanımı alıyorum 4k 120 fps veriyor fsr yada dlss kapalı iken.önerebileceğin bir ssd varmı yada naısl bir ssd almalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.akakce.com/monitor/en-u...dr10-ips-g-sync-gaming-fiyati,2115942778.html bu monitör iyi midir? bunu almayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Darboğaz yapmaz dimi bu işlemci ve ekran kartı darboğa testleri doğru olmuyo genelde ama yinede baktım ve darboğaz %5,7 gözüküyo kötümü bu sonuç
anladım, monitörü yorumlarda beğenmişler evet ssd için de bakacağım teşekkürler.Gen 4 bir m2 ssd alırsan en az 3500 okuma yazma iyi olur, bu monitörü kullanıyorum renkleri falan şahane, kaliteli paneli var. Darboğaz yapmaz hayır. Sen internetteki verilere bakma, gerçek verilere bak, sentetik testler çoğu zaman yanıltır. Ben 5600 ile 6900xt ile her çözünürlükte %99 gpu kullanımı alıyorum 4k 120 fps veriyor fsr yada dlss kapalı iken.
şimdi baktım mld markası nasılGen 4 bir m2 ssd alırsan en az 3500 okuma yazma iyi olur, bu monitörü kullanıyorum renkleri falan şahane, kaliteli paneli var. Darboğaz yapmaz hayır. Sen internetteki verilere bakma, gerçek verilere bak, sentetik testler çoğu zaman yanıltır. Ben 5600 ile 6900xt ile her çözünürlükte %99 gpu kullanımı alıyorum 4k 120 fps veriyor fsr yada dlss kapalı iken.
https://www.amazon.com.tr/Kingston-...7&psc=1&mcid=35a1cae014a93ab4b0dd95af1107f406Bu da füzel ama denk gelirse kingston fury şiddetle tavsiye ederim, bu mld de de dram var