Bu site Vakıf, Worde taksit yapiyor mu yapiyorsa kac taksit yapiyor bilen var mi?
Taksitle fiyat çok uçuyor vade farksız değil maalesefBu site Vakıf, Worde taksit yapiyor mu yapiyorsa kac taksit yapiyor bilen var mi?
teşekkürlerGetirmez hocam taş gibi sistem.
Boyle bir durumda mevcuttaki 500gb ssd icindeki windows u yeni ssdye nasil geciriyoruz? sifirdan format mi atmak lazim sistemeAynen ilerleyen zamanlarda sistemle gelen WD green m2'yi pcie 3.0 hızında çalışan 2. slota takar. İlk pcie 4 slotuna güncel güçlü bir m2 ssd takılabilir. Kingston kc3000 ya da Kingston FURY Renegade m2 ssd güzel gider.
Hayır diski komple sistemiyle beraber yeni diske taşıyoruz.Boyle bir durumda mevcuttaki 500gb ssd icindeki windows u yeni ssdye nasil geciriyoruz? sifirdan format mi atmak lazim sisteme
Benim ihtiyacım yok almadım sadece sizlerle paylaşmak istedim.donanımın f/p kasasını görüp öyle karar veriyim dedim, içime sinmedi. şahsen bu sistem çok daha güzel bunu sipariş verdim, işlemci r5600, anakart b550 yaptım. bu fiyata daha iyisi yok açıkçası, 1 haftadır araştırdım. sen de aldın mı?
Hayırlı olsun çok güzel bir fiyata aldınız güle güle kullanın.donanımın f/p kasasını görüp öyle karar veriyim dedim, içime sinmedi. şahsen bu sistem çok daha güzel bunu sipariş verdim, işlemci r5600, anakart b550 yaptım. bu fiyata daha iyisi yok açıkçası, 1 haftadır araştırdım. sen de aldın mı?
Zor.daha iyisi çıkma şansı var mı sizce yakın zamanda yaz geliyor
teşekkür ederimHayırlı olsun çok güzel bir fiyata aldınız güle güle kullanın.